Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο Λιμάνι της Χίου από την Δευτέρα 6 Μαρτίου μέχρι… νεωτέρας

Ακολουθεί η απόφαση του Λιμεναρχείου

1. Το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χίου ενημερώνει για τη λήψη εκτάκτων κυκλοφοριακών μέτρων επί της Χερσαίας Ζώνης Λιμένα από τη Δευτέρα 06 Μαρτίου 2023 και για χρονικό διάστημα 15 ημερών, λόγω εργασιών στην οδό Κοκκάλη, η οποία για το εν λόγω χρονικό διάστημα θα παραμείνει κλειστή για όλα τα οχήματα.
2. Η κίνηση των Ι/Χ και Δ/Κ οχημάτων καθώς και των λεωφορείων (αστικών – υπεραστικών – τουριστικών) με κατεύθυνση προς το αεροδρόμιο θα εκτρέπεται στο ύψος του καταστήματος
Cosmos προς την οδό Πορφύρας.
3. Η κίνηση των φορτηγών οχημάτων που πρόκειται να ταξιδέψουν ή να εκφορτωθούν από τα πλοία με κατεύθυνση προς το αεροδρόμιο θα εκτρέπεται στην οδό Κανάρη (Πρακτορείο Μιχαλάκη).
4. Όλα τα υπόλοιπα βαρέα οχήματα (άνω των 3,5 τόνων μεικτού βάρους) δεν επιτρέπεται να κάνουν χρήση της χερσαίας ζώνης λιμένα με κατεύθυνση προς το ξενοδοχείο Χανδρής, λόγω της κλειστής οδού Κοκκάλη.
5. Παρακαλούνται οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να ακολουθούν την ειδική σήμανση.
6. Οι ανωτέρω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, όπου κριθεί απαραίτητο για λόγους ασφάλειας της κυκλοφορίας πολιτών και οχημάτων, ενδέχεται να τροποποιηθούν.
7. Α.Δ Χίου που κοινοποιείται το παρόν, παρακαλείται για τις δικές της ενέργειες.

Ο Κεντρικός Λιμενάρχης

Αντιπλοίαρχος Λ.Σ. Παντελεήμων Φ. ΒΑΤΟΥΣΗΣ

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.