Βαρύ πένθος στα Αρμόλια για την οικογένεια Κουδούνη

Βαρύ πένθος στα Αρμόλια για την οικογένεια Κουδούνη

 

Βαρύ πένθος έχει προκαλέσει στα Αρμόλια η τραγική απώλεια του Σταύρου Κουδούνη, της συζύγου του Πηνελόπης και του γιου τους Ιωάννη, οι οποίοι έχασαν τη ζωή τους στο λιμάνι του Πειραιά.

Η τραγωδία σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής 25 Οκτωβρίου 2026, όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε η οικογένεια έπεσε στη θάλασσα, στην περιοχή της Πύλης Ε2 του λιμανιού του Πειραιά.

Στο σημείο κινητοποιήθηκαν άμεσα στελέχη του Λιμενικού Σώματος, περιπολικό σκάφος και η Μονάδα Υποβρυχίων Αποστολών. Παρά την επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε, οι τρεις επιβαίνοντες έχασαν τη ζωή τους.

Οι ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες το όχημα κατέληξε στη θάλασσα διερευνώνται από τις αρμόδιες αρχές.

Τη βαθιά θλίψη της τοπικής κοινωνίας εκφράζει με ανακοίνωσή του το Σωματείο των εν Αττική εξ Αρμολίων Χίου, αποχαιρετώντας τους τρεις συγχωριανούς του.

«Με βαθιά θλίψη και οδύνη, το Σωματείο των εν Αττική εξ Αρμολίων Χίου αποχαιρετά τους συγχωριανούς μας Σταύρο Κουδούνη, τη σύζυγό του Πηνελόπη και τον γιο τους Ιωάννη, που έχασαν τόσο τραγικά τη ζωή τους στο λιμάνι του Πειραιά. Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στους συγγενείς και τους οικείους τους, συμμετέχοντας στον ανείπωτο πόνο τους για αυτή τη μεγάλη απώλεια».

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους των θυμάτων.

Η απώλεια των τριών συγχωριανών έχει σκορπίσει θλίψη στα Αρμόλια και στη χιώτικη κοινωνία.

Photo ert.gr

Σχετικές δημοσιεύσεις