Κώστας Καρατζάς: Χαιρετισμός επί τη αναληψη των καθηκόντων μου ως Προέδρου των Σχολικών Επιτροπών του Δήμου της Χίου

Με την ευκαιρία της ανάληψης των καθηκόντων μου ως Προέδρου των Σχολικών Επιτροπών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου της Χίου, θα ήθελα να ευχηθώ στα μέλη των Διοικητικών τους Συμβουλίων, στους συναδέλφους εκπαιδευτικούς, στους μαθητές και στους γονείς τους, στο διοικητικό προσωπικό των Σχολικών Επιτροπών, αλλά και σε όλους τους εμπλεκόμενους στην εκπαιδευτική διαδικασία να έχουν υγεία, αισιοδοξία και καλή δύναμη στο απαιτητικό, αλλά και τόσο δημιουργικό έργο μας.

Περιποιεί ιδιαίτερη τιμή για μένα, αλλά και μεγάλη ευθύνη και πρόκληση συνάμα, η επιλογή μου ως Προέδρου των Σχολικών Επιτροπών κατά την χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Χίου. Θέλω, ιδιαίτερα, να ευχαριστήσω το Δήμαρχο Χίου, Μανώλη Βουρνού για την τιμή που μου έκανε, δίνοντάς μου την ευκαιρία να διακονήσω την εκπαίδευση του νησιού μας κι από την θέση αυτή (ήδη εδώ και δύο χρόνια έχω ασκήσει τα καθήκοντα του Προέδρου της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας και του Αντιπροέδρου των Σχολικών Επιτροπών).

Τα 4,5 χρόνια που προηγήθηκαν έχουν γίνουν πολλά  από τους προκατόχους μου (Νικόλαο Στείρο, Δημήτριο Ψώρα, Αλέξη Καρίβαλη και Αλέκο Αντωνίου) για το ‘’νοικοκύρεμα’’ των Σχολικών Επιτροπών, τον υλικοτεχνικό εξοπλισμό των σχολείων, την βελτίωση των κτιριακών υποδομών και γενικότερα την εύρυθμη λειτουργία των σχολικών μονάδων του Δήμου μας. Πάνω σ’ αυτήν την γραμμή θα συνεχίσω μέσα σε πνεύμα συνεργασίας με τα μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων των Σχολικών Επιτροπών, με την εκπαιδευτική κοινότητα, με τους Αντιδημάρχους και  Προέδρους Οργανισμών και τις υπηρεσίες του Δήμου προς όφελος των παιδιών μας, του μέλλοντος του τόπου μας.

 

Καλή Ανάσταση να έχουμε!!!!!!!

 

Κωνσταντίνος Γεωργ. Καρατζάς

Δημοτικός Σύμβουλος Δημοτικής Ενότητας Χίου

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.