ΛΑ.Σ.: Περί “ΧΑΔΑ” στην περιοχή Θολοποταμίου

Επιστολή κατέθεσαν οι δημοτικοί σύμβουλοι της ΛΑ.Σ. προς τον κ. Δήμαρχο, αρμοδίως, στον κ. Αντιδήμαρχο καθαριότητας  και στον Πρόεδρο του Δημ. Συμβουλίου, με την οποία αιτούνται  απαντήσεις για τον ΧΑΔΑ στο Θολοποτάμι. Αναλυτικά στην επιστολή τους αναφέρουν:

«Τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας  αναφορικά με  το χώρο ανεξέλεγκτης διάθεσης απορριμμάτων στο Θολοποτάμι, μετά από καταγγελία συμπολίτη μας και προέδρου της Ένωσης καταναλωτών Χίου, αποτελούν ντροπή  για  τη δημοτική αρχή και τον τρόπο διαχείρισης των συγκεκριμένων απορριμμάτων.

Τα στοιχεία δυστυχώς δείχνουν , ότι δεν πρόκειται για μια προσωρινή λύση, αλλά για μόνιμη και συσσωρευμένη εναπόθεση , που υπονομεύει κατάφωρα τον όποιο σχεδιασμό είχε ψηφιστεί από το προηγούμενο δημοτικό συμβούλιο , που προφανώς δεν αφορούσε μια ανοικτή χαβούζα.

Ζητούμε να  έχουμε μια γραπτές απαντήσεις από εσάς ή τον κ. Αντιδήμαρχο, με το τι πραγματικά συμβαίνει  στην περιοχή του Θολοποταμίου, με τις εναποθέσεις σύμμεικτων υλικών –απορριμμάτων στην περιοχή, σε ένα χώρο  που σύμφωνα με τον σχεδιασμό προορίζεται  για ανακύκλωση  οικοδομικών υλικών . Αδυνατούμε φυσικά να πιστέψουμε ότι ο σχεδιασμός είναι  αυτό που απεικονίζεται στις φωτογραφίες της ντροπής.  Θεωρούμε ότι  πρέπει  να  υπάρξει και μια ενημέρωση στο επικείμενο Δημοτικό Συμβούλιο» για τη Λαϊκή Συσπείρωση, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι, Μ. Σκούφαλος και Κλ. Κωστάλα.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.