Οι Μυρσινιές της Λεσβιακής γης και οι ανεγκέφαλοι του ΜΑΤΙ …

Ελλάς το μεγαλείο σου! Όταν έχεις τέτοιους Ελληνάρες τί τους θέλεις τους Ερντογάδες!
Δεν ξέρω βέβαια αυτά τα καλόπαιδα σε ποιό σχολείο έμαθαν γράμματα και με ποιόν τρόπο σπούδασαν και με ότι πτυχίο και μπακαλορουάν έχει ο καθένας από όλες και όλους αυτούς που μας κυβερνούσαν τα προηγούμενα χρόνια.
Και ενώ η πανδημία σαρώσει όλο τον κόσμο έχουμε ανεγκέφαλα Χαϊβάνια από την γειτονιά μας να ρίχνουν και να χύνουν χολή και Δηλητήριο του διχασμού και να προσπαθούν να συγκρίνουν και να εξομοιώσουν τα καμένα από την φωτιά στο Μάτι ανθρώπινα θύματα …. και ενώ φέρουν πολιτικές τεράστιες ευθύνες λόγω της ανικανότητας και της ανεπάρκειας διοικήσεως και αντιμετώπισης… ίσως ακραίων καταστάσεων και καιρικών φαινομένων με αποτέλεσμα να προσπαθούν να βγουν λάδι όλα τα ανευθυνουπεύθυνα εξαφτέριγα και ακροαριστερόστροφα κομματικά στελέχη της τότε κυβέρνησης.
Το θράσος ξεφεύγει από κάθε όριο της ανθρώπινης αξιοπρέπειας και καταδεικνύει το επίπεδο της σοβαρότητας και της αξιοπρέπειας του ατόμου.
Ούτε τσίπα ούτε φιλότιμο ούτε ντροπή, αλλά μόνο με αισχρότητα και διχαστικό μένος φανατισμού της ακροαριστερόστροφης νομενκλατούρας γράφει με καμάρι αυτά που έχουν προβληθεί τόσο από το διαδίκτυο όσο και από πολλά ΜΜΕ οι Μυρσινιές της Λεσβιακής γης ότι: ” μωρέ θα το γράψω που να χτυπήσετε τον κώλο σας κάτω δεξιοί κι αριστεροί..αν για τους 102 νεκρούς του Ματιού γυρεύατε κρεμάλες.. πέστε μου για τους 2.220+ τί πρέπει να γυρέψουμε; “
Και το μεγάλο ερώτημα είναι πρώτον ποιος γύρεψε κρεμάλες;
Γιατί όπως ξέρουμε όλοι κανείς δεν τόλμησε να αναλάβει την ευθύνη της μεγάλης καταστροφής που είχε τα θύματα της πύρινης λαίλαπας και μετά από τα πολλά ψέματα άρχισαν να ρίχνουν τις ευθύνες ο ένας στον άλλο οι υπηρεσιακοί παράγοντες και υπεύθυνοι και ακόμη δυστυχώς βρίσκεται η υπόθεση στην δικαιοσύνη που τόσα χρόνια την είχαν ευνουχίσει για να μην προχωρήσει σε εξιχνίαση και να αποδώσει ευθύνες.
Η ιστορία θα δείξει όταν έρθουν τα πάντα στο φως!
Και ενώ όλη η υφήλιος βράζει από την πανδημία του Κορωνοϊού με εκατομμύρια θύματα και ενώ βλέπουμε καθημερινά τον αγώνα των εργαζομένων στα Νοσοκομεία Ηρώων και Ηρωίδων γιατρών νοσηλευτών και γενικώς όλου του Υγειονομικού προσωπικού της χώρας να αγωνίζεται νυχθημερόν έχουμε ακροαριστερόστροφης και ακροδεξιόστροφης νομενκλατούρας συνδικαλιστές και κουλτουριάρηδες πολιτικάντηδες να προσπαθούν να ρίξουν χολή και Δηλητήριο με ψεύτικα στοιχεία και σχόλια χρησιμοποιώντας ακόμη και φανατικούς οπαδούς του ΣΥΡΙΖΑ επιστήμονες και να μας λένε αρλούμπες και ψεύδη επειδή ίσως συμπεριληφθούν στο ψηφοδέλτιο επικρατείας του κόμματος.
Ακόμη και τον όρκο του Ιπποκράτη καταπατούν για προσωπική και κομματική προβολή για να κτίσουν μελλοντική πολιτική καριέρα!
Το κακό βέβαια είναι ότι αυτή η βλακεία είναι μεταδοτική νόσος όπως η πανδημία του Κορωνοϊού από όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης που παρασύρονται και λένε ανοησίες και αρλούμπες!
Θα κριθούν όταν θα έρθει η ώρα της κάλπης και θα κλάψουν με μαύρο δάκρυ!
Επιτέλους ξυπνήστε όλοι από τον λήθαργο της μουροχαυλοσύνης και Φροντίστε να είμαστε όλοι μαζί μονιασμένοι γιατί δυστυχώς οι εχθροί της γειτονιάς μας γύρω γύρω καραδοκούν να επωφεληθούν!
Αυτά τα λίγα από μένα έναν ενεργό πολίτη που δεν μασάει τα λόγια του και μιλάει ντόμπρα καθαρά και ξάστερα!
Καλημέρα Ελλάδα και καλό μήνα!
Χίος 1 Δεκεμβρίου 2020
Λευτέρης Πυκνής
Μαλλιάς Καλλιμασιώτης

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.