Λευτέρης Πυκνής: Τα παπαγαλάκια που μεταμορφώθηκαν σε γύπες και κοράκια….

Φανταστείτε αυτή την περίοδο των γεγονότων του Έβρου και της πανδημίας του Κορωνοϊού να μας κυβερνούσαν οι Αριστερόστροφοι κουλτουριάρηδες πολιτικάντηδες ο Μέγας Αλέξιος πασών των Ρωσιών και ο Παυλάρας που με μια γροθιά ή σφαλιάρα θα μας πήγαινε πέντε μέτρα κάτω από την γη….

Αλλά απ’ ότι βλέπω υπάρχουν ακόμη λίγα κομματικά στελέχη παπαγαλάκια που έχουν μετατραπεί από γύπες σε κοράκια και φωνάζουν κρα…κρα…κρα… αλλά όσο και να προσπαθούν να ορθώσουν λόγο και ανάστημα και να κελαηδούν με την παραφωνία και με την φωνή του κορακιού για να κατηγορήσουν και να πλήξουν τον πρωθυπουργό και να ξαμωλούν ότι μπαρούφα και καμματικό μένος και μίσος και να χύνουν δηλητήριο μετά την περιρρέουσα ατμόσφαιρα ποιoς τους λαμβάνει υπόψη του.

Όποιος έχει μάτια βλέπει και κρίνει και αυτιά και ακούει και αντιλαμβάνεται την σοβαρότητα με την οποία αντιμετωπίζει ο πρωθυπουργός όλα τα προβλήματα και τα διεθνή ζητήματα με την γλωσσική ευχέρεια και επάρκεια με τις τέσσερις γλώσσες που μιλάει όπως την μητρική γλώσσα μας! Είναι σαφώς μεγάλο προτέρημα το να μπορεί να συνομιλήσει με τον απέναντι του αρχηγό κράτους στην ίδια την γλώσσα του χωρίς διερμηνέα και να λαμβάνουν σοβαρές αποφάσεις κατ ιδίαν! Είδαμε για πρώτη φορά αυτό που έγινε στον Έβρο και την Ευρώπη να συσπειρώνεται γύρω από την Ελλάδα και να παίρνουν για πρώτη φορά το μέρος της πατρίδας μας.

Άντε τώρα με τον Κορωνοϊό να είχε την τόλμη και την δύναμη ο Μέγας Αλέξιος να επιβάλει τα περιοριστικά μέτρα που πήρε ο Μητσοτάκης και να μας κλείσει όλους στο καβούκι μας… ακόμη και απέναντι στους Δεσποτάδες που πάντα σηκώνουν την δική τους παντιέρα… Αυτά τα λίγα προς γνώση και συμμόρφωση στα αριστερόστροφα εξαπτέρυγα και παπαγαλάκια… κοράκια…κρα..κρα..κρα…..

Χίος, 17 Μαρτίου 2020

Λευτέρης Πυκνής

Μαλλιάς Καλλιμασιώτης

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.