Μέτρα τάξης λόγω έργων αντιπλημμυρικής προστασίας στο Κεντρικό Λιμένα Χίου

 

Την Παρασκευή 22/10/2021, η παραλιακή οδός του Κεντρικού Λιμένα Χίου και συγκεκριμένα το ρεύμα κυκλοφορίας από Τελωνείο Χίου προς Αεροδρόμιο, από την συμβολή των οδών Κανάρη με Λ. Αιγαίου έως και την αρχή της Βάμβα θα παραμείνει κλειστό, λόγω έργων επί του οδοστρώματος, με σκοπό την ασφάλεια  των πολιτών και των οχημάτων. Η κυκλοφορία των οχημάτων στην κατεύθυνση προς ξενοδοχείο “ΧΑΝΔΡΗΣ” θα διεξάγεται από την οδό Βενιζέλου. Οι ώρες που θα παραμείνει κλειστό το ανωτέρω τμήμα του ρεύματος κυκλοφορίας θα είναι από την 07:30 και μέχρι ώρα 17:00.

Την Δευτέρα 25/10/2021 η παραλιακή οδός του Κεντρικού Λιμένα Χίου και συγκεκριμένα το ρεύμα κυκλοφορίας από Αεροδρόμιο προς Τελωνείο Χίου,  από την συμβολή των οδών Βάμβα  με Λ. Αιγαίου έως και την αρχή της Κανάρη θα παραμείνει κλειστό, λόγω έργων επί του οδοστρώματος, με σκοπό την ασφάλεια  των πολιτών και των οχημάτων.  Η κυκλοφορία των οχημάτων θα πραγματοποιείται με παράκαμψη επί της οδού Βάμβα, σύμφωνα με τις υποδείξεις των οργάνων Υπηρεσίας μας. Οι ώρες που θα παραμείνει κλειστό το ανωτέρω τμήμα του ρεύματος κυκλοφορίας θα είναι από την 07:30 και μέχρι ώρα 17:00.

Επισημαίνεται ότι σε περιπτώσεις εκτάκτου ανάγκης θα επιτρέπεται η διέλευση ασθενοφόρων, οχημάτων Πυροσβεστικής, Αστυνομίας, Λιμενικού κλπ κατά τις ανωτέρω ώρες και ημέρες των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων. Οι οδηγοί παρακαλούνται όπως τις ανωτέρω ώρες να αποφεύγουν τις άσκοπες  μετακινήσεις από και προς το συγκεκριμένο τμήμα της παραλιακής οδού.

Πηγή Φωτογραφίας: ExploreChios

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.