Ψηφίστηκε το Τεχνικό Πρόγραμμα του Δήμου Χίου στο 30ο Δημοτικό Συμβούλιο

Ψηφίστηκε το Τεχνικό Πρόγραμμα του Δήμου Χίου στο 30ο Δημοτικό Συμβούλιο που έγινε χθες( 21 Οκτωβρίου ) διαδικτυακά. Δεν έλειψαν και πάλι οι εντάσεις και οι εκατέρωθεν κατηγορίες με την Αντιπολίτευση να κατηγορεί την Δημοτική Αρχή για έλλειψη οράματος στο τεχνικό  Πρόγραμμα αλλά και έλλειψη έργων που θα φέρουν ανάπτυξη.

Μάλιστα ο κος Π.Στεφάνου ζήτησε την απόσυρση του προγράμματος για κάποιες εβδομάδες ώστε όλοι μαζί να καταθέσουν μια περισσότερο σύγχρονη και ολοκληρωμένη πρόταση.

Εντύπωση έκανε η αναφορά του κου Μανώλη Βουρνού για οργιώδη κατασπατάληση του δημοσίου χρήματος .

Ο Δήμαρχος Χίου κος Σταμάτης Κάρμαντζης υπερασπίστηκε δυναμικά το τεχνικό πρόγραμμα ευχαριστώντας τους υπηρεσιακούς παράγοντες και τις Υπηρεσίες που εργάστηκαν για να το συντάξουν.

Ανέφερε ότι στην Χίο έχουμε οργασμό έργων και αναφέρθηκε σε αρκετά από αυτά: «τα αντιπλημμυρικά στα Μεστά και στην πόλη της Χίου, το Ρεξ, την ανάπλαση του Δημοτικού Κήπου, την μονάδα επεξεργασίας απορριμμάτων, τα έργα οδοποιίας, τις παρεμβάσεις σε σχολεία, το οπεν μαλ στις καθέτους της Απλωταριάς, το  ρέμα της Αγίας Ειρήνης, Αθλητικά έργα, το Κολυμβητήριο και γενικά μια κοσμογονία έργων.»

Ζήτησε από τις Αντιπολιτεύσεις να αφήσουν « τα ταμπούρια τους, τα πολυβόλα και τα καριοφίλια και όλοι μαζί να πορευτούμε για το καλό της Χίου.»

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.