Μέχρι την Πέμπτη 20/10/2022 η υποβολή αιτήσεων από τους ασκούμενους δικηγόρους του Β΄ Κύκλου για 6μηνη Πρακτική Άσκηση σε δικηγορικά γραφεία

 

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων ορίζεται η Πέμπτη 20/10/2022 και ώρα 22:00 για τους ασκούμενους του Β Κύκλου για 6μηνη Πρακτική Άσκηση σε δικηγορικά γραφεία/δικηγορικές εταιρίες,  στα πλαίσια του προγράμματος «Πρακτική άσκηση αποφοίτων νομικών σχολών για την απόκτηση άδειας ασκήσεως επαγγέλματος δικηγόρου», το οποίο υλοποιείται από το Υπουργείο Δικαιοσύνης και συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα του ΕΣΠΑ «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία» με πόρους της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και εθνική χρηματοδότηση.

Η υποβολή των αιτήσεων για 6μηνη πρακτική άσκηση σε δικηγορικά γραφεία/δικηγορικές εταιρίες  αφορά αποκλειστικά τους ασκούμενους του B κύκλου και θα γίνει μέσω του ειδικά σχεδιασμένου πληροφοριακού συστήματος:  https://dpa.moj.gov.gr.

Η επιλογή των δικηγορικών γραφείων/δικηγορικών εταιριών   θα γίνει από τον ίδιο τον ασκούμενο, με σειρά προτίμησης.

Κάθε ασκούμενος έχει δικαίωμα επιλογής απεριορίστου αριθμού δικηγορικών γραφείων/δικηγορικών εταιριών  του οικείου δικηγορικού συλλόγου που έχουν υποβάλλει αίτηση για θέσεις πρακτικής άσκησης μέσω του εν λόγω προγράμματος .

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.