Μίλτος Τεντόγλου: «Δεν πιστεύω ότι άξιζα το χρυσό σήμερα»(Βίντεο)

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Μίλτος Τεντόγλου, ο οποίος είναι μέλος της Stoiximan Tokyo Team, εμφανίστηκε ιδιαίτερα ψύχραιμος, τονίζοντας ότι δεν θεωρεί ότι άξιζε το χρυσό μετάλλιο στον σημερινό τελικό.

«Δεν το λες και τεράστιο! Ένα καλό άλμα ήταν. Ήταν και η ίδια επίδοση με τον δεύτερο. Ήμουν κάπως τυχερός. Ο αγώνας δεν πήγε όπως ήθελα. Τα πρώτα πέντε άλματα ήταν κάκιστα. Στο τέλος απλά ήθελα να μπω μέσα στο μετάλλια, γιατί ήμουν εκτός. Έκανα ό, τι μπορούσα στο τελευταίο άλμα. Τα έδωσα όλα νομίζω και για σήμερα που ήταν και πρωί και δεν ένιωθα τόσο καλά νομίζω ότι ήταν θαύμα αυτό που έγινε.

Ευχαριστώ όλους όσους ξενύχτησαν για να με δουν. Δεν πίστευα ότι θα κατακτήσω το χρυσό. Ακόμη και τώρα δεν πιστεύω ότι το αξίζω. Έχω χάσει πολλές φορές από τον Ετσεβαρία. Του βγαίνει πολύ απλά να κάνει μεγάλα άλματα. Δεν του βγήκε σήμερα», δήλωσε ο Μίλτος Τεντόγλου στην ΕΟΕ.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.