Δήμαρχος Οινουσσών: ΔΕΝ υπάρχουν άλλα επιβεβαιωμένα κρούσματα πέραν των δύο της 29ης Ιουλίου

Σε ανάρτησή του σε κοινωνικό δίκτυο ο Δήμαρχος Οινουσσών κος Γεώργιος Δανιήλ  δήλωσε τα  παρακάτω:
“Νηνεμία” κι από το μέτωπο της πανδημίας! Καλά τα νέα από το Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο ( Π.Π.Ι. ) Οινουσσών: Εκτός από τα δύο (2) επιβεβαιωμένα κρούσματα της 29ης Ιουλίου ΔΕΝ υπάρχουν άλλα επιβεβαιωμένα κρούσματα στο νησί μας. Από το πρωί διενεργήθηκαν δεκάδες rapid tests (επαναληπτικά και μη) και ήταν όλα ΑΡΝΗΤΙΚΑ. Σύμφωνα με την ενημέρωση, που είχα από το ΠΠΙ Οινουσσών, στο προσωπικό των τοπικών καταστημάτων θα διενεργείται ένα rapid test/εβδομάδα, ενώ οι εργαζόμενοι είναι υποχρεωμένοι να πραγματοποιούν και τα self-tests που ορίζει ο νόμος.
Επισημαίνω για πολλοστή φορά ότι οφείλουμε να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί και να τηρούμε τους κανόνες ατομικής προστασίας (μάσκες στους εσωτερικούς χώρους και όπου κρίνουμε ότι σε εξωτερικούς χώρους υπάρχει πολυκοσμία, αποστάσεις και συχνό πλύσιμο χεριών). Διαπίστωσή μου είναι ότι σε γενικές γραμμές υπάρχει υπευθυνότητα και προσοχή στον τοπικό πληθυσμό και στους επισκέπτες κι ευχαριστώ θερμά!
Μοναδική ασπίδα προστασίας είναι ο εμβολιασμός και παρακαλούμε όλους να σπεύσετε να εμβολιαστείτε.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.