Μικρασιάτες πρόσφυγες στον Βροντάδο: Εκδήλωση τιμής και μνήμης στον Αφανή Ναύτη

 

Το Τοπικό Συμβούλιο Βροντάδου τιμώντας τους Μικρασιάτες Πρόσφυγες και τους απογόνους τους, που επέλεξαν τον τόπο μας για Πατρίδα όπου εγκαταστάθηκαν και δημιούργησαν, διοργανώνει εκδήλωση τιμής και μνήμης την Πέμπτη 4 Αυγούστου 2022 ώρα 8 μ.μ. στην Πλατεία του Αφανή Ναύτη στον Βροντάδο.

 

Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει την παρουσίαση του Βιβλίου «Τρεις Προσφυγιές σε 30 Χρόνια» σε επιμέλεια του κ. Αριστείδη Ζαννίκου με κείμενα των: Γιάννη Μακριδάκη (σε επανέκδοση), Αριστείδη Ζαννίκου (σε επανέκδοση) και Λευτέρη Ντόγρη.

 

Επίσης θα πραγματοποιηθεί προβολή του Ντοκιμαντέρ του Νίκου Δανιήλ Γεωργούλη Τυπογράφου, «Μια Μεγάλη Ιδέα, μια Πόλη, μια Εκστρατεία, μια Καταστροφή».

 

Συμμετέχουν: η Χορωδία «Χιόνη» του ΦΟΒ και το Χορευτικό Συγκρότημα της ΠΕΚΕΒ.

 

Συνδιοργανωτές: Περιφερειακή Ενότητα Χίου, ΦΟΒ, ΠΕΚΕΒ, ΕΒΑΤ, Σωματείο Συνταξιούχων ΝΑΤ Βροντάδου, Σύλλογος Αποφοίτων και Φίλων Ανδρεαδείου Γυμνασίου και Λυκείων Βροντάδου και η Ένωση Ομογενών Χίου, με τη συμπαράσταση του Δήμου Χίου.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.