Μιλούν οι ομπρέλες από μόνες τους! Γράφει ο Λ. Πυκνής

Πολλές φορές λέμε και γράφουμε ότι μια φωτογραφία ίσον χίλιες λέξεις ! Αλλά η φωτογραφία μπροστά στο Σκυλίτσειο Νοσοκομείο Χίου δείχνει ολοκάθαρα τους μόνιμους υποκινητές των περισσότερων κινητοποιήσεων της Χίου!

Είναι τα αγόρια κάτω από τις ομπρέλες για να μην βρέχονται ενώ οι υπάλληλοι του Νοσοκομείου είναι μέσ’την βροχή.

Όπως αντιλαμβάνεστε όλοι όσοι γνωρίζετε πρόσωπα και πράγματα καταλαβαίνετε ότι κάτω από τις ομπρέλες είναι οι μόνιμοι πρόεδροι όλων των συνδικάτων και συνδικαλιστικών οργανώσεων και ομάδων της Χίου τα γνωστά αγόρια ο Μάρκος και ο Γιάννης εκπρόσωποι του ΠΑΜΕ και του ΚΚΕ και ότι άλλο υπάρχει ΟΛΜΕ ή ΕΛΜΕ ή ΑΔΕΔΥ ή συνταξιούχων και μέσα σ’όλες τις κινητοποιήσεις για να δημιουργήσουν χάος και αναμπουμπούλα λες και θα καρπωθούν κομματικά οφέλη !
Τόσα χρόνια ήθελα ν’αξερα δεν κουράστηκαν , δεν βλέπουν ότι οι Χιώτες τους αποστρέφονται και τους γυρίζουν την πλάτη;

Δεν καταλαβαίνουν ότι έχουν καταντήσει γραφικοί με όλες τις μορφές ενέργειας εναντίον της εκάστοτε κυβέρνησης και γελούν όλοι οι κάτοικοι που τους βλέπουν μπροστάρηδες σε όλους τους αγώνες του κάθε κλάδου εργασίας να κρατούν μόνιμα από ένα πανό που γράφει συνήθως τα ίδια και τα ίδια και αντί να τους κάνουν καλό, φέρνουν το αντίθετο αποτέλεσμα!

Πιστεύουν και νομίζουν ότι είναι οι εργατοπατέρες όπως ο σύντροφός τους Δημήτρης Κουτσούμπας που συνεχίζει να λέει μόνιμα μέσα στην Βουλή ακόμη και για την επέκταση της ΑΟΖ στά δώδεκα μίλια ΌΧΙ όπως και για τα εξοπλιστικά προγράμματα ένα μεγάλο ΌΧΙ που είναι σήμερα τουλάχιστον αναγκαία μετά από όλες τις προκλητικές ενέργειες του Σουλτάνου να έχουμε ισχυρές ένοπλες Δυνάμεις όλων των κλάδων!

Αλλά δυστυχώς αυτό που μετράει για εσάς όλους του ΚΚΕ που είστε παγκοσμίως το μοναδικό πλέον κομμουνιστικό κόμμα αφού και η μαμά σας Σοβιετική Ένωση το κατάργησε η ίδια διότι δεν πιστεύει πλέον στις κολεκτίβες.

Βάλτε επιτέλους μυαλό και αλλάξτε πλεύση για το καλό του κοινωνικού συνόλου και των Ελλήνων πολιτών!

Χίος 15 Ιανουαρίου 2021
Λευτέρης Πυκνής Μαλλιάς Καλλιμασιώτης

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.