Νομαρχιακές εκλογές του Κινήματος Αλλαγής την Κυριακή 8 Μάη

Την προσεχή Κυριακή, 8 Μάη 2022 διενεργούνται εκλογικές διαδικασίες για την ανάδειξη Νομαρχιακής Επιτροπής και Δημοτικής Οργανώσεως, για την ονομασία του Κόμματος και για Συνέδρους, οι οποίοι θα μας εκπροσωπήσουν στο επικείμενο συνέδριο που θα πραγματοποιηθεί 20-22 Μάη 2022.

Ως Νομαρχιακή Επιτροπή του Κινήματος Αλλαγής καλούμε τους φίλους και τα μέλη μας να προσέλθουν μαζικά στις κάλπες σε μια μέρα γιορτής της δημοκρατίας για το Κίνημά μας.

Οι διαδικασίες έχουν ως εξής:

Οι ψηφοφόροι πρόκειται να ασκήσουν το δικαίωμα τους σε δύο κάλπες.

Α. Το ένα ψηφοδέλτιο θα περιέχει τα ονόματα των υποψηφίων για την Νομαρχιακή Επιτροπή, όπου μπορούν να τοποθετηθούν μέχρι και 2 σταυροί προτίμησης. Επιπλέον θα περιέχει την επιλογή ονόματος, όπου οι ψηφοφόροι θα πρέπει να επιλέξουν μεταξύ δύο επιλογών: 1) ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής και 2) Κίνημα Αλλαγής.

Β. Για τα ονόματα των Συνέδρων και των υποψηφίων για τη Δημοτική Οργάνωση Χίου θα ακολουθήσει και δεύτερο δελτίο τύπου.

Φίλοι και μέλη που είχαν συμμετάσχει στις εκλογές για την ανάδειξη του Προέδρου συμμετέχουν κανονικά, ενώ μπορούν να συμμετάσχουν και πολίτες που δεν είχαν προσέλθει στις προηγούμενες εσωκομματικές εκλογές, αφού συμπληρώσουν σχετική έντυπη αίτηση.

Η οικονομική συνδρομή για τη συμμετοχή στην ψηφοφορία είναι 1 ευρώ.

Οι εκλογές θα διενεργηθούν στο Δημαρχείο της Χίου, στο κοινοτικό Ιατρείο στα Αρμόλια και στο Πρώην Δημαρχείο Καρδαμύλων από 07:00 το πρωί μέχρι 19:00 το βράδυ.

Ακολουθούν τα ονόματα των υποψηφίων μας.

Νομαρχιακή Επιτροπή Χίου:

Αμέντας Ισ. Γεώργιος.

Ασπιώτη Κυριακή.

Βασιλάκης Δημήτριος.

Γιαννούμης Αντώνιος.

Καρασούλης Δήμος.

Κατσαρός Αλέξανδρος.

Κολίτσου Μίνα.

Κριμιζής Χριστόφορος.

Μπουλά Ειρήνη.

Μπουλά Παρασκευή (Βούλα).

Παρλαμάς Μιχάλης.

Στεφάνου Παντελής.

Τουρλής Γεώργιος.

Φωκίδης Κωνσταντίνος.

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.