Νότης Μηταράκης: «Μιλάμε με έργα, η Χίος αλλάζει και μπαίνει δυναμικά στο χάρτη της ανάπτυξης»

 

 

Στη Χίο βρέθηκε για σειρά συναντήσεων ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου και βουλευτής Χίου, κ. Νότης Μηταράκης το πρωί του Σαββάτου (05/11). Ο Υπουργός συνάντησε τον Δήμαρχο του νησιού, κ. Σταμάτη Κάρμαντζη, και τον Πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου, κ. Κυριάκο Ζωάνο, με τους οποίους επέβλεψε στη συνέχεια τα έργα που πραγματοποιούνται στη Χίο., τονίζοντας χαρακτηριστικά πως «συνολικά τα έργα αυτά δίνουν την εικόνα μιας Χίου που κοιτάζει μπροστά».

Ειδικότερα, η συνάντηση αφορούσε το έργο της «Επισκευής – Αναβάθμισης – Διαμόρφωσης των υπαρχόντων κτιριακών εγκαταστάσεων Συνοριακού Σημείου Διέλευσης Λιμένα Χίου», το οποίο έχει χρηματοδοτηθεί από το Ταμείο Αλληλεγγύης του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου, από τον Δεκέμβριο του 2021, με το πόσο των τριών εκατομμυρίων (3.000.000,00) ευρώ.

Εντός του 2023 υπολογίζεται ότι θα έχουν ολοκληρωθεί οι διαδικασίες του διαγωνισμού και η συμβασιοποίηση του έργου, με το έργο να εκτιμάται ότι θα ολοκληρωθεί τον Σεπτέμβριο του 2024.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.