Το εντυπωσιακό Pearl Island Resort. Ένα 5αστερο έργο τέχνης έτοιμο αρχές του 2024 στη Χίο

 

Τον Μάιο του 2024 θα εγκαινιαστεί το μοναδικό στο νησί μας πεντάστερο ξενοδοχείο το οποίο αφενός θα αναβαθμίσει τις τουριστικές υπηρεσίες και αφετέρου θα γίνει πόλος έλξης νέων επισκεπτών-τουριστών.

Η θεμελίωση του 5αστερου ξενοδοχειου που θα ονομάζεται Pearl Island Resort, πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στη Λ. Ενώσεως παρουσία του Μητροπολίτη Χίου κ.κ. Μάρκου, του Υπ. Μετανάστευσης Νότη Μηταράκη και πλήθους αιρετών.

Ο Μ. Καλλιμασιάς επισήμανε ότι η ιδέα της δημιουργίας του 5αστερου ξενοδοχείου γεννηθηκε πριν από επτά χρόνια και δεν θα μπορούσε να γίνει πραγματικότητα δίχως την υποστήριξη του κ. Ν. Μηταράκη. Τον σχεδιασμό και την υλοποίηση του έργου έχει αναλάβει η εταιρεία Vavoulas Group ενώ ο εσωτερικός και εξωτερικός αρχιτεκτονικός σχεδιασμός φέρει την υπογραφή του αρχιτεκτονικού γραφείου και interior design Ologramma Arcitects.

«Με πολύ αγώνα, πίστη, επιμονή, υπομονή και το πιο σημαντικό όλων, το χιώτικο πείσμα καταφέραμε σήμερα να βρισκόμαστε εδώ στα εγκαίνια αυτού του έργου. Είναι ένα πολύ σημαντικό έργο για το νησί της Χίου που σε συνδυασμό με την επέκταση του αεροδρομίου θα συμβάλει καθοριστικά στην αναβάθμιση της ποιότητας του ξενοδοχειακού κλάδου στο νησί μας, με την προσθήκη ενός ξεχωριστού σε ποιότητα υπηρεσιών ξενοδοχείου. Μέσα από ένα κόσμημα 5 αστέρων ήρθε η ώρα να μπούμε στον τουριστικό χάρτη και όλος ο κόσμος να γνωρίσει και να αγαπήσει το νησί μας», επισήμανε ο κ. Καλλιμασιάς.

48 σουίτες , πισίνες, εστιατόρια, spa,  χώροι δεξιώσεων

Το 5αστερο  Pearl Island Resort θα έχει  48 σουίτες , πισίνες, εστιατόριο, nautical μπαρ, καφέ, και ένα εντυπωσιακό spa. Επίσης θα έχει χώρους για γάμους και δεξιώσεις.

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.