Οδός Αθανασίου Βαρίνου

Πραγματοποιήθηκε η ονοματοδοσία οδού για την απόδοση τιμής στον αείμνηστο,

βουλευτή Χίου Αθανάσιο Βαρίνο.

Αίτηση την οποία είχε καταθέσει στην Δημοτική Κοινότητα Χίου πριν μερικούς μήνες, ο Μιχάλης Ξυλοπόδης,με την οποία ζητούσε να δοθεί το όνομα του εκλιπόντος τέως Βουλευτή Χίου,  Αθανασίου Βαρίνου σε κάποια ανώνυμη οδό του νησιού ως ένδειξη αναγνώρισης και τιμής του έργου και της προσφοράς του. Ο πρώην Αντιδήμαρχος Πρόνοιας κος Γιώργος Παπαδόπουλος αναφέρει σε ανάρτησή του στο Facebook:

«Με μεγάλη χαρά διαπίστωσα ότι, η απόφαση που λάβαμε στην Επιτροπή ονοματοθεσίας οδών του Δήμου (τον προηγούμενο Αύγουστο) και αποστείλαμε στο Δημοτικό Συμβούλιο Χίου προς έγκριση, υλοποιήθηκε πλέον (έστω με κάποια καθυστέρηση), για την απόδοση τιμής στον αείμνηστο, βουλευτή Χίου (12 χρόνια), δημοτικό σύμβουλο Χίου- επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας (4 χρόνια) και Πρόεδρο του Οίκου Ναύτου (3 χρόνια), Αθανάσιο Βαρίνο.
Έτσι, η πάροδος επί της οδού Λεωφόρος Αιγαίου, στην κεντρική προκυμαία της Χίου (πλησίον του “Μετρόπολις”), φέρει πλέον και επίσημα το όνομα του. Αιώνια η μνήμη του!».

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.