Ο Δήμαρχος Οινουσσών στο Υπ. Ναυτιλίας & σύσκεψη με τον Γεν. Γραμματέα Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Μανώλη Κουτουλάκη

«Εξαιρετικά χρήσιμη και εποικοδομητική η σημερινή επίσκεψη στο Υπ. Ναυτιλίας και η σύσκεψη με τον φίλο Γεν. Γραμματέα Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Μανώλη Κουτουλάκη.
Συνεπής φίλος του νησιού μας και πάντα αποτελεσματικός ο επικεφαλής της Γ.Γ. Αιγαίου μας έδωσε χρήσιμες διοικητικές λύσεις για τα ζητήματα, που μας απασχολούν μεταξύ αυτών και για τη διαχείριση υδατικών πόρων, παροχή συνεχούς πόσιμου ύδατος κ.α. Ευχαριστώντας τον Γενικό για την αποστολή της θεατρικής παράστασης “Μαντώ, η ηρωίδα της Μυκόνου” στο νησί μας κατέθεσα την πρόταση μας για το 1ο Θεατρικό Συμπόσιο, που θα διεξαχθεί το καλοκαίρι στην Αιγνούσα και είχαμε τη θετική του ανταπόκριση και στήριξη.
Θερμές ευχαριστίες και πολλές ευχές στον κ. Γεν. Γραμματέα και τους συνεργάτες του για επιτυχή συνέχιση της αποτελεσματικής νησιωτικής πολιτικής, που έχει χαράξει και η οποία έχει στο επίκεντρο τα μικρά νησιά!» αναφέρει σε ανάρτησή του ο Δήμαρχος Οινουσσών Γιώργος Δανιήλ.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.