Ο Δήμος Χίου συμμετέχει στο δίκτυο #gopafree της Cigaret Cycle!

Οι ειδικοί κάδοι ανακύκλωσης αποτσίγαρων της εταιρείας θα βρίσκονται πλέον και στη Χίο, όπου από σήμερα και για δύο ημέρες θα λάβουν χώρα ποικίλες δράσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης με την υποστήριξη του Ιδρύματος «Μαρία Τσάκος».
Η Cigaret Cycle βρίσκεται στη Χίο και το πρωί του Σαββάτου 28 Αυγούστου 2020 σε συνεργασία με το Δήμο Χίου πραγματοποιεί εκδήλωση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των κατοίκων και των επισκεπτών για το πρόγραμμα ανακύκλωσης των αποτσίγαρων.
Το πρόγραμμα, που περιλαμβάνει καθαρισμό παραλιών και τοποθέτηση ειδικών κάδων για τη συλλογή των αποτσίγαρων υποστηρίζεται από το Ίδρυμα “Μαρία Τσάκος – Maria Tsakos Foundation”.
Για την πρωτοβουλία υλοποίησης της δράσης #gopafree και στη Χίο μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ3 ο αντιδήμαρχος Ανάπτυξης, Ναυτιλίας και Τουρισμού Κωνσταντίνος Βεργίνας και ο Ιδρυτής και εμπνευστής της Cigaret Cycle Γιώργος Σακελλαρίου (Yiorgos Sakellariou) που παρουσίασε και το νέο ειδικό ανακυκλώσιμο τασάκι ατομικής χρήσης για να συλλέγουν οι καπνιστές τις γόπες τους όπου και αν βρίσκονται.
Παρακολουθήστε το βίντεο της συνέντευξης στο link της εκπομπής που ακολουθεί από το 00.36.00 έως και 00.42.00.
https://www.ertflix.gr/ert3/28ayg2020-kathe-mera-ellada/?fbclid=IwAR2nRjWXAYNlVTsKw7ZhZcT_2F3LYwSL3nXSxhwCkJE2HwpB6yCLL8USFCE

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.