Αλλαγές στις αντιδημαρχίες του Δήμου Χίου – Νέος Αντιδήμαρχος Αμανής ο Κυριάκος Ζωάνος

«Με απόφαση του Δημάρχου Χίου Σταμάτη Κάρμαντζη ορίστηκε η θητεία των Αντιδημάρχων που θα εργαστούν το επόμενο έτος σε όλους τους τομείς που αφορούν τη συνολική βελτίωση της ποιότητας ζωής στο νησί μας.

Παρά τις αντιξοότητες και τις πρωτόγνωρες καταστάσεις που προέκυψαν όχι μόνο σε εθνικό αλλά και σε παγκόσμιο επίπεδο η πορεία της πρώτης χρονιάς της Δημοτικής μας Αρχής κατέστη απόλυτα επιτυχημένη και παραγωγική, ενώ οι πρωτόγνωρες δυσκολίες δεν κατάφεραν ούτε στιγμή να εμποδίσουν τις σοβαρές προσπάθειες και τον αγώνα υπέρ τόπου μας και των ανθρώπων μας.

Σε αυτή την προσπάθεια του Δημάρχου συνοδοιπόροι και συναγωνιστές στάθηκαν οι Αντιδήμαρχοι που καθημερινά έδιναν το δικό τους αγώνα, συμπράττοντας δημιουργικά. Τους απευθύνει για αυτό ένα μεγάλο ευχαριστώ.

Ως εκ τούτου, με την ολοκλήρωση ενός έτους επισφραγίζεται η αγαστή συνεργασία της Δημοτικής Αρχής και το ίδιο επιτυχημένο σχήμα ανανεώνεται για ακόμα μία χρονιά, βρίσκοντας όλους τους αντιδημάρχους στις θέσεις τους με μία μόνη προσθήκη που αφορά στο διορισμό Αντιδημάρχου Αμανής.

Η συγκεκριμένη επιλογή καταδεικνύει την ιδιαίτερη σημασία της Βόρειας Χίου για το νησί μας, ενώ επιπλέον δίνεται έμφαση στο όραμα της Δημοτικής μας Αρχής για τη σύμμετρη ανάπτυξη τόσο του κέντρου αλλά και της περιφέρειας του νησιού.

Αντιδήμαρχος Αμανής ορίζεται ο Κυριάκος Ζωάννος, ο οποίος διατελεί και πρόεδρος του Διαδημοτικού Λιμενικού Ταμείου Χίου.

Οι υπόλοιπες αντιδημαρχίες παραμένουν ως έχουν» αναφέρεται σε ανακοίνωση του Δήμου Χίου.

Αναλυτικά:

Χάρης Μπουρνιάς- Αντιδήμαρχος ΔΕ ΧΙΟΥ και Οικονομικών
Γιάννης Ξενάκης – Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών και Προγραμματισμού
Παναγιώτης Αναγνώστου- Αντιδήμαρχος Καθαριότητας
Παναγιώτης Μανδάλας- Αντιδήμαρχος Αγίου Μηνά, Καμποχώρων, πολιτικής προστασίας και Δημοτικού ηλεκτροφωτισμού
Γιώργος Κλιαμενάκης- Αντιδήμαρχος Ιωνίας, ανάπτυξης και πρασίνου
Κώστας Βεργίνας – Αντιδήμαρχος τουρισμού και πρόεδρος οικονομικής επιτροπής
Σιδέρης Ντομάτας-  Αντιδήμαρχος Ομηρούπολης και Καρδαμύλων
Κυριάκος Ζωάνος- Αντιδήμαρχος Αμανής
Γιώργος Πατεριμός- Αντιδήμαρχος πρόνοιας και παιδείας

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.