Ο Δικηγορικός Σύλλογος Χίου στα πλαίσια των 200 χρόνων απο την Επανάσταση του ΄21, διοργανώνει σειρά εκδηλώσεων με θέμα “Η ΧΙΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΑ ΤΟΥ 1821”

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Χίου στα πλαίσια των 200 χρόνων από την Επανάσταση του ΄21 , διοργανώνει σειρά εκδηλώσεων με θέμα “Η ΧΙΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΑ ΤΟΥ 1821” με κορύφωση την ημερίδα στις 2/10/2021 από πρωίας έως εσπέρας στο ΟΠΚΔΧ  με ομιλητές του Α΄μέρους -πρωία τους κ. Ν. Αλιβιζάτο ομότιμο καθηγητή Συνταγματικού Δικαίου του ΕΚΠΑ , Γ. Καμίνη, βουλευτή Επικρατείας ΚΙΝΑΛ ,τ.Δήμαρχο Αθηναίων, Κ. Βρατσάνο Δήμαρχο Ψαρών εκπαιδευτικό, με την ευγενική συμμετοχή της δρ Φιλολόγου κ.Σ.Τσιροπινά – και ομιλητές του Β΄μέρους- απόγευμα τους κ.Π.Παυλόπουλο τ. Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, ομ.καθηγητή ΕΚΠΑ, Κ. Μουσουρούλη πρώην Υπουργού Ναυτιλίας, κ. Ν. Μηταράκη Υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου βουλευτή Χίου Ν.Δ., Ε.Θανοπούλου καθηγήτρια Παν/μίου Αιγαίου ,Α.Μιχαηλίδη βουλευτή Χίου ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, δρ. Ιστορίας της Ιατρικής Παν/μίου Θεσσαλίας. Την 3/10/2021 του  Αγίου Διονυσίου του Αρεοπαγίτη,  Λειτουργία στη Νέα Μονή και τέλεση Τρισάγιου στη Μνήμη των νεκρών της Σφαγής της Χίου του 1822. Επίσκεψη στη Βιβλιοθήκη Κοραή. Ειδικότερα έχει αποσταλεί η Πρόσκληση με το Πρόγραμμα.
Η όλη εκδήλωση έχει τεθεί υπό την αιγίδα της Επιτροπής “ΕΛΛΑΔΑ 2021”  με την υποστήριξη των συναδέλφων δικηγόρων, του Υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου και την συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Β. Αιγαίου Π.Ε Χίου ,του Δήμου Χίου  και συμπολιτών/λοιπών φορέων. (Τήρηση των πρωτοκόλλων λόγω πανδημίας , κατά την προσέλευση και ροή προγράμματος).
Τιμούμε τη μεγάλη θυσία της Χίου και των Ψαρών στην επανάσταση του΄21
Εκφράζοντας ευχαριστίες, ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ  ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΧΙΟΥ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ & το Δ.Σ.
Δικηγόρος Ανθίππη Ζαννάρα

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.