Ο ΖΟΡΟ και τα” mini Αλεξίπτωτα ” Μάσκες ποιός θα πληρώσει την α(χ)ριστεία ;

Υπάρχει στο THE PRESIDENT το λογότυπο του ΣΥΡΙΖΑ και αναφέρει τα εξής ” Μάσκες mini αλεξίπτωτα” και ποιός θα πληρώσει την α(χ)ριστεία; ”
Και με το πονηρό μου μυαλουδακι αμέσως αναρωτιέμαι και λέω μήπως καί;
Λέω μήπως καί; πίσω απ’όλο αυτό το φιάσκο της ( ΜΆΣΚΑΣ ) κρύβεται πολιτικός δάκτυλος και εγκάθετοι συνομωσιολόγοι για σαμποτάζ και για λόγους αντιπολιτευτικής και κομματικής οργανωμένης ενέργειας για αναμπουμπούλα στην έναρξη της σχολικής χρονιάς;
Και αμέσως άρχισαν να επιρρίπτουν ευθύνες σε υπουργούς και δημάρχους ,λες και αυτοί είναι οι βιοτέχνες και οι κατασκευές των διαφόρων τύπων μασκών και ότι οι προδιαγραφές του υπουργείου ήταν αυτές που δημιουργήθηκε το χάος.
Προσωπική μου άποψη και γνώμη είναι ότι πρέπει να ελεγχθούν όλοι αυτοί οι κατασκευαστές και βιοτέχνες των μασκών που ηθελημένα δημιούργησαν αυτά τα εκτρώμματα του ΖΟΡΌ και του ΦΑΝΤΟΜΑ σε ποιόν πολιτικό χώρο ανήκουν γιατί η όσφρηση μου , μου λέει ότι υπάρχει πολύ βρώμα και δυσωδία στο παρασκήνιο της υπόθεσης!
Δεν είναι δυνατόν ένας κατασκευαστής ράπτης ή ράπτρια που γνωρίζει από γεωμετρία ραπτικής όπως λέγεται στην τεχνική των ραπτάδων και οίκων μόδας να μην είδε το μεγάλο μέγεθος της μάσκας ότι ήταν για φερετζές αγελάδας.
Εκτός φυσικά κι αν έγινε εσκεμμένα για δημιουργία εντυπώσεων και πολιτικής αναμπουμπούλας.
Όπως φάνηκε ολοκάθαρα από ορισμένες ενέργειες και άνομες συμπεριφορές από πολλές και πολλούς στην είσοδο σχολείων κυρίως μεγάλων πόλεων που τάσσονται ενάντια στην μάσκα για ιδεολογικούς και πολιτικούς καθαρά λόγους από τον ακροαριστερόστροφο ή και τον ακροδεξιόστροφο χώρο για να φανούν ότι κάνουν εντύπωση με αντικυβερνητικές διαδηλώσεις διαμαρτυρίας για κάποιο ίσως πολιτικό όφελος στο μέλλον!
Υπάρχουν βέβαια ακόμη και γιατροί ειδικοτήτων με αντίθεση άποψη που θέλουν να προβληθούν και να έρθουν σε δημόσια αντιπαράθεση στα ΜΜΕ με την επιστημονική ομάδα που λαμβάνει τις αποφάσεις της συμπεριφοράς των πολιτών για την πανδημία του Κορωνοϊού!
Και τελευταία δημοσιογραφική πληροφορία μάνα μαθητή που πρωτοστατούσε σε διαμαρτυρία εναντίον της μάσκας υπάλληλος Νοσοκομείου της Πάτρας μετά την συγκεκριμένη συγκέντρωση διαμαρτυρίας και ενώ βρισκόταν σε άδεια όταν προσήλθε στο νοσοκομείο για εργασία και έγινε το προβλεπόμενο τέστ βρέθηκε θετική στον Κορωνοϊό!
Δυστυχώς σ’αυτή την κοινωνία ζούμε που μοιάζει περισσότερο με ζούγκλα που προσπαθεί το ένα αρπακτικό ζώο να κατασπαράξει το άλλο είτε είναι μεγαλύτερο ή μικρότερο.
Και λέω καθαρά και ξάστερα σε όλα αυτά γενικώς τα εξαφτέριγα και φερέφωνα ότι δεν παίζουμε με θέματα υγείας που μπορεί να υποστούν και οι ίδιοι ή τα παιδιά τους και οι οικογένειες τους και προπαντός οι γηραιότεροι συγγενείς τους.
Γιατί από τα καθημερινά γεγονότα φαίνεται πλέον ξεκάθαρα ότι όσοι είναι διασωληνωμένοι περισσότερο από 48 ώρες τα πράγματα είναι πολύ σκούρα και δραματικά!
Εύχομαι να ξεκαθαρίσει το τοπίο της αναμπουμπούλας με την μάσκα και να βρεθούν οι υπαίτιοι και υπεύθυνοι της δημιουργίας του φιάσκου του φερετζέ της αγελάδας του ΖΟΡΌ και του ΦΑΝΤΟΜΑ! Καλό ξημέρωμα και Καλή φώτιση σε όλους!

Χίος 16 Σεπτεμβρίου 2020 παραμονή της εορτής της Αγίας Σοφίας , Ελπίδας, Πίστεως και Αγάπης.
Λευτέρης Πυκνής
Μαλλιάς Καλλιμασιωτης

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.