Η ΕΛΛΑΔΑ στις ΦΛΟΓΕΣ!!! Κοινωνία ΩΡΑ Μηδέν !!!

Καταγγέλλω και Κατηγορώ ! Όσους και όσες ευρίσκονται σε υπεύθυνες θέσεις!!!

Και θέτω τα ακόλουθα ερωτήματα! Πού βαδίζουμε σαν ´Έθνος; Σαν Κοινωνία; Πού μάς οδηγούν όλοι αυτοί οί υποτιθέμενοι Ταγοί , είτε είναι Πολιτικοί ή σε θέσεις κλειδιά της Δικαιοσύνης και της Δημοσίας Τάξεως ή οι ανεκδιήγητοι Φωστήρες τού πνεύματος Πανεπιστημιακοί; Κλαίω και θλίβομαι με την κατάντια μας! Δεν ξέρω τί φταίει!

Γιατί σχεδόν αυτός ο καθημερινός εμφύλιος πόλεμος στις μεγάλες πόλεις και ειδικότερα στα Πανεπιστήμια αυτό το περιβόητο Άσυλο; ´Εγώ το χαρακτηρίζω ΑΣΥΛΟ ΑΝΙΑΤΩΝ !!! Καθημερινά ακούμε και βλέπουμε τις τεράστιες καταστροφές, φωτιές σπασμένα μαγαζιά, καμένα αυτοκίνητα και κτίρια, σπασμένα μάρμαρα, διάλυση των Πανεπιστημιακών κτιρίων και τόσα και τόσα απερίγραφτα γεγονότα.

Και θέτω το μεγάλο  ΕΡΩΤΗΜΑ ποιός πληρώνει το μάρμαρο;

Κατακαημένε ´Έλληνα φορολογούμενε: Έργαζόμενε, Συνταξιούχε πού όλοι ξεσπούν πάνω σου επειδή σε θεωρούν αδύναμο κρίκο και σε πεθαίνουν από τα εβδομήντα σου για να κερδίσουν την πενιχρή σύνταξη πού σού δίνουν τα ψυχία δηλαδή μετά τίς τεράστιες περικοπές πού σού έχουν κάνει και έχουν διαλύσει το Ασφαλιστικό σου Ταμείο!
Και ρωτώ πότε όλοι οι υπεύθυνοι της κατάντιας μας θα απολογηθούν για τις πράξεις τους και τα τεράστια λάθη επενδύσεων των κεφαλαίων των ταμείων μας πού έκαναν φτερά, δέν λέω ότι τα κλέψανε άετονύχηδες; Άλλωστε ποιός θα πιστέψει κάτι τέτοιο; Ζούμε σε μια κοινωνία αγγελικά πλασμένη! Γιατί φθάσαμε σε αυτό το σημείο; γιατί πατώσαμε; γιατί φθάσαμε στο τέλμα; Γιατί καθόμαστε σαν τις κότες και τρώμε σφαλιάρες; Τόσο πολύ ξεχασμένοι είμαστε; Μήπως πρέπει πλέον να ξυπνήσουμε; Μήπως πρέπει πλέον να τούς στείλουμε όλους στο διάβολο πού τούς έκανε; Εγώ τουλάχιστον δεν πιστεύω κανέναν κερατά! Αγαπώ και πιστεύω τούς απλούς ανθρώπους της καθημερινότητας και εφαρμόζω το ΑΓΑΠΑΤΕ ΑΛΛΗΛΟΥΣ!

Χίος, 9 Δεκεμβρίου 2018 ώρα 06:00 ξημέρωμα !

               Λευτέρης Πυκνής ( Μαλλιάς ) Καλλιμασιώτης

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.