“Παιδεία” Ώρα “ΜΗΔΕΝ” Γράφει ο Λ. Πυκνής

———————————————
Ο τίτλος λέει “Παιδεία ” Ώρα “ΜΗΔΕΝ” …αλλά στην πραγματικότητα πρέπει να γράψουμε ο μηδενισμός της παιδείας της αμάθειας και της εκμετάλλευσης από όλες τις κομματικές Αριστερόστροφες και Ακροαριστερόστροφες συνδικαλιστικές οργανώσεις ΑΔΕΔΥ, ΟΛΜΕ και ΕΛΜΕ πού υποκινούνται από συνδικαλιστές εκπαιδευτικούς πού μονίμως κατέχουν τις πολυθρόνες στα προεδρεία και ανήκουν σε κόμματα όπως του ΣΥΡΙΖΑ του ΚΚΕ της ΜέΡΑ25 του ΠΑΜΕ και όλων των συμπαρομαρτούντων εξαφτέρυγων!
Έβγαλαν ανακοινώσεις και δημοσιεύσεις δηλαδή ένα κομμουνιστικό μανιφέστο αλλά Περισσός..με τις αρχές του ΣΥΡΙΖΑ και των μαθουσάλων του διευθυντηρίου των αποστατών του ΠΑΣΟΚ που άγουν και φέρουν το πειθήνιο όργανο τους το Γιουσουφάκι ότι την “Δευτέρα 11 Οκτωβρίου όλοι γινόμαστε εκπαιδευτικοί” και να κατέβουμε στους δρόμους σε πορείες και διαδηλώσεις για να ανακληθεί ο νόμος για την ΑΞΙΟΛΌΓΗΣΗ των εκπαιδευτικών.
Θέλουν όλοι αυτοί οι κουλτουριάρηδες της αριστεράς γενικώς να μην υπόκεινται σε κανέναν έλεγχο και να γίνονται τα σχολεία της Ελλάδας μας άντρα και σφηκοφωλιά των αναρχικών και αντιεξουσιαστών και σε αντιπαράθεση με φασίστες που εγώ πιστεύω ότι κάθε έκνομη πράξη είναι ΦΑΣΙΣΜΟΣ για να μπορούν τα κόμματα τους να κάνουν Αντιπολίτευση στην εκάστοτε Κυβέρνηση με το να δημιουργούνται ευτράπελα και μεγάλη αναμπουμπούλα για να αγανακτήσει η Ελληνική κοινωνία με την αστυνομία όταν θα αναγκαστεί να επιβάλει την τάξη!
Ελληνίδες και Έλληνες ανοίξτε τα μάτια σας και κοιτάξτε την πραγματικότητα το τι σκοπεύουν όλα αυτά τα ακροαριστερόστροφης κουλτούρας και νομενκλατούρας εξαφτέρυγα συνδικαλιστές Εκπαιδευτικοί να προκαλέσουν φασαρία και αναμπουμπούλα για να μην χάσουν την ξάπλα και το αραλίκι τους ,τα οφίτσια στις πολυθρόνες των συνδικαλιστικών οργανώσεων πού είναι στην πραγματικότητα οι κηφήνες και τα πειθήνια Όργανα των κομμάτων της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ πού προχθές καταψήφισαν την ΕλληνοΓαλλική αμυντική συμφωνία και έγιναν οι ΉΡΩΕΣ των Τουρκικών ΜΜΕ με πρωτοσέλιδα τον Αλέξη το καρντάσι του Σουλτάνου.
Μετά από αυτή την ενέργεια τους…. που καταψήφισαν την ΕλληνοΓαλλική αμυντική συμφωνία εγώ σαν ένας μόνιμος κάτοικος των Ακριτικών νησιών τους ονομάζω προδότες της χώρας μας…. γιατί εμείς καθημερινά βλέπουμε τις παραβιάσεις και τις αερομαχίες στους αιθέρες του Αιγαίου!
Και κλείνοντας βλέπω ότι δεν υπάρχει διαφορά μεταξύ των άκρων είναι ένα και το αυτό “τί ΦΑΣΙΣΜΟΣ τι Κομμουνισμός” και τα δύο είναι ολοκληρωτικά καθεστώτα!
Καλημέρα Φιλαράκια μου Ελληνίδες και Έλληνες απανταχού γης!
Χίος 10 Οκτωβρίου 2021
Λευτέρης Πυκνής
Μαλλιάς Καλλιμασιώτης

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.