Πασχαλινή προσφορά αγάπης στις γιαγιάδες και τους παππούδες του Δήμου Ηρωικής Νήσου Ψαρών

 

Σε μια κίνηση με συναισθηματική αξία και συμβολισμό προέβη ο Δήμος Ηρωικής Νήσου Ψαρών το φετινό Πάσχα. Μια χάρτινη τσάντα με το λογότυπο του Δήμου, η οποία περιείχε τσουρέκι, πασχαλινή λαμπάδα και μια ευχετήρια κάρτα δόθηκε στις γιαγιάδες και στους παππούδες του νησιού μας.

Σε συνεργασία με τους εργαζόμενους του Δήμου Ηρωικής Νήσου Ψαρών, οι Αντιδήμαρχοι Μαργαρίτα Δημητρέλη και Βάσω Κουτσοδόντη, παρέδωσαν τα πασχαλινά πακέτα αγάπης στους συμπολίτες μας που τις Άγιες Ημέρες του Πάσχα ένιωσαν πως ο Δήμος τους σκέφτεται και τους νοιάζεται εμπράκτως.

«Πρόκειται για μια ενέργεια που εφαρμόσαμε για πρώτη φορά φέτος και η οποία δίδει χαρά και αισιοδοξία σε κάθε μέλος της κοινωνίας μας, που ανήκει στην ηλικιακή κατηγορία των γιαγιάδων και των παππούδων μας. Αλλά και σε εμάς τους ίδιους που βλέπουμε τα πρόσωπά τους να λάμπουν από ευτυχία. Αυτές οι Άγιες Ημέρες πάντα ενισχύουν την ανάγκη να μοιράσουμε απλόχερα την αγάπη μας και να σταθούμε ουσιαστικά στο πλευρό των συμπολιτών μας», δήλωσε ο Δήμαρχος Ηρωικής Νήσου Ψαρών Κωνσταντίνος Βρατσάνος.

Ευχαρίστησε επίσης θερμά όλους όσους συνέδραμαν στο να υλοποιηθεί αυτή η δράση αγάπης και ευχήθηκε για μια ακόμη φορά το μήνυμα της Ανάστασης να μπει σε όλα τα σπίτια και να αναστήσει τις ελπίδες όλων μας για ένα καλύτερο αύριο.

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.