Πρωτοβουλία για τη Χίο: Απαιτούνται άμεσα εξηγήσεις για το τι ακριβώς συνέβη στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου

Με έκπληξη διαβάζουμε και ακούμε στον τοπικό τύπο τα όσα συνέβησαν στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου μεταξύ του Αντιδημάρχου κου Ξενάκη και του Προέδρου του ΔΣ, μετά τη λήξη της συνεδρίασης της 21ης Φεβρουαρίου 2020.

Αυτό που φαίνεται είναι ότι ο Αντιδήμαρχος και ο Πρόεδρος, εκ των υστέρων, ηχογραφούν ένα διάλογο που δήθεν συνέβη κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης. Εμφανίζεται δηλαδή μια πρακτική καταφανούς και εκ προθέσεως αλλοίωσης της πιο σοβαρής θεσμικής διαδικασίας του Δήμου. Αν δεν συνέβη αυτό τότε ο Αντιδήμαρχος και ο Πρόεδρος “παίζουν” μετά τη συνεδρίαση φανταστικούς διαλόγους που θα μπορούσαν να είχαν γίνει.

Απαιτούνται άμεσα εξηγήσεις και από τους δύο για το τι ακριβώς συνέβη μιας και τίθεται σοβαρό ζήτημα πολιτικής νοοτροπίας, αλλά και ευτελισμού του Δημοτικού Συμβουλίου, τα οποία ανακλούν άμεσα επάνω στην παράταξη του Δημάρχου, ο οποίος θα πρέπει να απαιτήσει τέτοιες λύσεις οι οποίες θα αποκαθιστούν την αξιοπιστία της Δημοτικής Αρχής.   

Χίος, 22/2/2020

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΧΙΟ

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.