Σήκωσαν μανίκια και καθάρισαν τις παραλίες του Βροντάδου

Εθελοντική δράση καθαρισμού του παραλιακού μετώπου του Βροντάδου πραγματοποίησαν το απόγευμα του Σαββάτου ο αντιδήμαρχος Ομηρούπολης-Καρδαμύλων και Αμανής Σιδερής Ντομάτας, μαζί με δημοτικούς συμβούλους της πλειοψηφίας, την πρόεδρο και μέλη του Τοπικού Συμβουλίου Βροντάδου και εθελοντές.
«Ο δήμος αυτή την περίοδο έχει μειωμένο προσωπικό στην καθαριότητα με αποτέλεσμα να υπάρχουν ελλείψεις. Συζητώντας με τον Δήμαρχο Σταμάτη Κάρμαντζη για τη δύσκολη αυτή κατάσταση που έχει δημιουργηθεί από την έλλειψη προσωπικού καθαριότητας, σκεφτήκαμε να κάνουμε μια εθελοντική δράση καθαρισμού των παραλιών του Βροντάδου. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που την πρωτοβουλία μας αυτή αγκάλιασαν και υποστήριξαν εμπράκτως τα μέλη του τοπικού Συμβουλίου Βροντάδου, δημοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας, μέλη της παράταξης μας και άλλοι εθελοντές και τους ευχαριστώ θερμά. Θα ξεκινήσουν και οι εργασίες χορτοκοπών από το προσωπικό καθαριότητας του δήμου», αναφέρει ο αντιδήμαρχος Ομηρούπολης, Καρδαμύλων & Αμανής Σιδερής Ντομάτας.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.