Σήμερα| Coktail Party γνωριμίας με τον Γιώργο Αμέντα – Υπ. Βουλευτή με το ΚΙΝΑΛ

Ο υποψήφιος βουλευτής Χίου με το ΚΙΝΑΛ Γιώργος Αμέντας σας προσκαλεί στο coktail party γνωριμίας στο πλαίσιο του προεκλογικού του αγώνα που θα πραγματοποιηθεί σήμερα Τετάρτη 3 Ιουλίου, μετά τις 19:30, στο Caprice cafe bar, στην οδό Λεωφόρο Αιγαίου 38.

Σε εντατικούς ρυθμούς κύλισε η προηγούμενη εβδομάδα για τον υποψήφιο βουλευτή με το Κίνημα Αλλαγής Γιώργο Αμέντα όπου συναντήθηκε με πλήθος φορέων του νησιού μας σε μια προσπάθεια χαρτογράφησης των προβλημάτων που τους απασχολούν και σχηματισμού πλήρους εικόνας όλων των δραστηριοτήτων και της εν γένει προσφοράς τους.

Ο κύριος Αμέντας έλαβε γνώση για όλα τα επείγοντα ζητήματα, η διαδικασία επίλυσης των οποίων είναι αναγκαίο να ξεκινήσει το συντομότερο δυνατό. Μπαίνοντας στην τελευταία εβδομάδα πριν τις εκλογές της 7ης Ιούλη ο υποψήφιος βουλευτής συνεχίζει και κορυφώνει τις δραστηριότητές τις παρεμβάσεις του.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.