Στηρίζουν το Κίνημα Αλλαγής και τους υποψηφίους του 42 στελέχη του κόμματος – Η επιστολή τους

Επιστολή στήριξης του Κινήματος Αλλαγής και των υποψηφίων βουλευτών του στη Χίο έστειλαν στελέχη και πρόσωπα του πρώην ΠΑΣΟΚ και νυν Κίνημα Αλλαγής. Στην επιστολή αναφέρουν τα εξής:

Όλοι εμείς που υπογράφουμε αυτήν την επιστολή, κατανοώντας πλήρως την κρισιμότητα της πολιτικής και ιστορικής στιγμής για την πατρίδα και την δημοκρατική παράταξη, με αίσθημα ευθύνης, θεωρούμε καθήκον μας να δώσουμε δυναμικά το παρόν και να αγωνισθούμε για να σταθεί η Χώρα μας όρθια και για να ξαναβρεί ο προοδευτικός κόσμος την αυθεντική του έκφραση.

Ευθύνη για εμάς σημαίνει συνείδηση της ιστορίας μας και σεβασμός στους κόπους και τις θυσίες του ελληνικού λαού. Σημαίνει εθνική σταθερότητα, προοπτική, αποκατάσταση αδικιών και απάντηση στις αγωνίες κάθε ανθρώπου και κάθε οικογένειας.

Το ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ είναι σήμερα η μόνη δημοκρατική παράταξη που  μπορεί να εγγυηθεί το μέλλον του τόπου  με υπεύθυνες και τεκμηριωμένες προγραμματικές προτάσεις , με τολμηρά βήματα και με τον πολίτη πρωταγωνιστή και συνοδοιπόρο.

Σήμερα η Χώρα χρειάζεται ένα ισχυρό αντίβαρο απέναντι στις συντηρητικές πολιτικές και την ανεξέλεγκτη Νέα Δημοκρατία, αλλά και ένα ισχυρό αντίβαρο απέναντι στον αχαλίνωτο λαϊκισμό του ΣΥΡΙΖΑ.

Σήμερα η Χώρα χρειάζεται μια δύναμη ομαλότητας και σταθερότητας  και το ΚΙΝ.ΑΛ έχει αποδείξει ότι είναι το μόνο, που διαθέτει αυτά τα χαρακτηριστικά. Γι’ αυτό η ψήφος στο ΚΙΝ.ΑΛ είναι, σ’ αυτές τις εκλογές, η πιο χρήσιμη ψήφος. Γιατί το ΚΙ.ΝΑΛ δεν πρόκειται ποτέ να γίνει κυβερνητικό συμπλήρωμα σε κανένα . Θα είναι η μοναδική χρήσιμη αντιπολίτευση, η μόνη που θα μπορεί να εγγυηθεί την κοινοβουλευτική σταθερότητα και το μέλλον του τόπου μας.

Στην προσπάθεια μας αυτή δεν υπάρχουν προσωπικές στρατηγικές και διαμάχες . Είμαστε όλοι παρόντες και καλούμε τις Χιώτισσες και τους Χιώτες να στρατευθούν μαζί μας. Στόχος μας δεν είναι να μετρηθούμε κομματικά, αλλά να νικήσουμε εθνικά. Στις εκλογές της 7 Ιουλίου στηρίζουμε το ψηφοδέλτιο του ΚΙ.ΝΑΛ στη Χίο, ένα ψηφοδέλτιο που στελεχώνετε από πολίτες με όραμα, γνώση και προσφορά στα κοινά του τόπου μας.

Στις 7 Ιουλίου διεκδικούμε την ψήφο του Χιώτικου λαού μαζί με τους

1) Αμέντας Γεωργιος του Αντωνίου

2)Δανιήλ Ειρήνη του Νικολάου

3)  Λαμπρινούδης Πολύδωρος του Εμμανουήλ

4) Μαθιούδη Αμαλία του Ισιδώρου

για να αγωνιστούμε να δοθούν λύσεις στα προβλήματα των πολιτών και για να έχει ο νομός μας ισχυρή κοινοβουλευτική παρουσία.

Τριαντάφυλλος Κωνσταντίνος

Βαρκάρης Γεώργιος

Σκουλούδης Αδαμάντιος

Θλιβίτου Αθηνά

Λύκου Αποστολία

Ποδιάς Αναστάσιος

Μαρινάκης Νικόλαος

Μαρινάκη Ιουλία

Σάτρας Σταμάτιος

Κλεισσάς Ηλίας

Κλεισσάς Ηλίας

Φλάμος Πέτρος

Κράκαρης Εμμαννουήλ

Κοκκώδης Ιωάννης

Γανιάρης Κωνσταντίνος

Καμίτσης Παναγιώτης

Κανάριου Στυλιανή

Τσιλίμης Νικόλαος

Φυτούσης Μιχαηλ

Φαρατζής Στέφανος

Μυριαγκός Βασίλειος

Βειογλάνης Ευστράτιος

Καμπούρης Στυλιανός

Γεωργούλης Νικόλαος

Τζούμας Πέτρος

Λεοντάρας Νικόλαος

Βαρλάς Σταμάτιος

Βελαλή – Κακούλα Πίτσα

Μπολλάς Νικόλαος

Σφηκάκης  Αντώνιος

Ασπιώτης Στέφανος

Aλοιμόνου Γραμματική

Μαρτάκης Νικόλαος

Λίνας Κωνσταντίνος

Τσικουδής Νικόλαος

Νύκτας Νικόλαος

Ζαννίκος Αριστείδης

Μεννής Μάρκος

Καλαγκιάς Αντώνιος

Μονίαρος Ευθύμιος

Βλυσσιδου Ευτυχία

Σχολιάδης Κωνσταντίνος

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.