Σεμινάριο για την ενημέρωση των εμπορικών επιχειρήσεων στο Επιμελητήριο Χίου

Το Τμήμα “TradeUSA” του Ελληνο-Αμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου και οι εταίροι του, σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Χίου διοργανώνουν σεμινάριο TradeUSA Workshop: Prepare-Plan-Execute”  την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου, στο Επιμελητήριο Χίου (Φιλίππου Αργέντη 8, Χίος).

Σκοπός του τμήματος διεθνούς εμπορίου  “TradeUSA” του Ελληνο-Αμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου και των εταίρων του, είναι η συνεχής εκπαίδευση και υποστήριξη των ελληνικών επιχειρήσεων προσφέροντας τους σε βάθος ανάλυση για τα κρίσιμα εμπορικά θέματα που αντιμετωπίζουν.
Στόχος των σεμιναρίων “TradeUSA” Workshop είναι η ενημέρωση και η προετοιμασία εμπορικών επιχειρήσεων -κυρίως από τον αγροδιατροφικό τομέα- που προσανατολίζουν τις εξαγωγικές τους δραστηριότητες στην αμερικανική αγορά, είτε για διείσδυση είτε για διεύρυνση των εμπορικών συναλλαγών τους.

Κατά τη διάρκεια του TradeUSA Workshop, οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν σχετικά με:

  • Αμερικανική αγορά τροφίμων & ποτών
  • Καταναλωτικές Τάσεις
  • Στρατηγικές marketing & Προδιαγραφές Συσκευασίας και Προϊόντος για επιτυχημένη διείσδυση στην αγορά των Η.Π.Α.
  • Κανονιστική συμμόρφωση με τους κανονισμούς που διέπουν τον F.D.A.
  • Η σημασία του Barcoding και η προσαρμογή των επιχειρήσεων στα διεθνή πρότυπα GS1
Για να δείτε το πρόγραμμα του σεμιναρίου πατήστε ΕΔΩ: https://www.amcham.gr/wp-content/uploads/2019/09/TradeUSA-Workshop-Agenda_02.10.2019.pdf
Για να δηλώσετε τη δωρεάν συμμετοχή σας στο σεμινάριο πατήστε ΕΔΩ: https://www.amcham.gr/wp-content/uploads/2019/09/ParticipationForm_Chios_02.10.2019.pdf

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.