Λέσβος: Εμπρησμός με έναν νεκρό στον Πολίχνιτο

 

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη τα ξημερώματα της Δευτέρας στην περιοχή του Πολιχνίτου Λέσβου, καθώς ένας άνδρας εισέβαλε στο κατάστημα του αδερφού του, το έκαψε και τελικά φέρεται ο ίδιος να κάηκε ζωντανός.

Γύρω στις 4 τα ξημερώματα, ο 71χρονος άνδρας έβαλε πρώτα φωτιά στο σπίτι του αδερφού του, με τον οποίο φέρεται να είχαν οικονομικές διαφορές, και έκαψε το αυτοκίνητό του που ήταν στο γκαράζ.

Στη συνέχεια, ο ίδιος πήρε το αγροτικό του όχημα και εισέβαλε με αυτό στη βιτρίνα καταστήματος με ρούχα και είδη δώρων που διατηρούσε ο αδερφός του στην περιοχή του Πολιχνίτου. Σύμφωνα με τοπικά μέσα, στο αγροτικό όχημα ο 71χρονος μετέφερε φιάλες υγραερίου, ενώ το κατάστημα τυλίχθηκε στις φλόγες.

 

Τελικά, στο σημείο που βρίσκεται το κατάστημα έσπευσαν 10 πυροσβέστες με 3 οχήματα για να σβήσουν την πυρκαγιά, ενώ βρήκαν μέσα στο αγροτικό όχημα τη σορό ενός άνδρα η οποία – αν και δεν έχει ταυτοποιηθεί ακόμα – θεωρείται ότι ανήκει στον 71χρονο δράστη.

Σημειώνεται ότι το κατάστημα και το αγροτικό όχημα κάηκαν ολοσχερώς, ενώ σοβαρές ζημιές υπέστη το σπίτι και το αυτοκίνητο του αδερφού του εμπρηστή.

Λέσβος: Εμπρησμός με έναν νεκρό στον Πολίχνιτο-1

Εμφανώς σοκαρισμένος ο ιδιοκτήτης του καταστήματος και του σπιτιού, κ. Άγγελος Κρικλάνης, μίλησε στην ιστοσελίδα stonisi.gr για μια απίστευτη κατάσταση.

«Δεν μπορώ να πιστέψω αυτό που συνέβη. Ο αδελφός μου είχε γενικά μια προβληματική συμπεριφορά απέναντί μου και απέναντι γενικά στην κοινωνία. Θα έπρεπε από χρόνια να βρίσκεται φυλακή. Τον συντηρούσα σε όλη μας τη ζωή. Το τελευταίο διάστημα υπήρχαν αρκετά ζητήματα σοβαρά. Έβαλε φωτιά στο σπίτι και στο μαγαζί μου με ρούχα και είδη δώρων. Ευτυχώς πρόλαβα και βγήκα έξω, είναι απίστετα όλα αυτά», είπε.

Έρευνα διενεργεί το Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μυτιλήνης.

Πηγή: Καθημερινή

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.