Σε απεργιακό κλοιό αύριο η χώρα – Μαζικές κινητοποιήσεις κατά του αναπτυξιακού νομοσχεδίου

Σε απεργιακό κλοιό θα βρεθεί την ερχόμενη Τρίτη ολόκληρη η χώρα.

Συγκεκριμένα η ΑΔΕΔΥ προχωρά σε 24ωρη απεργία με φόντο το νέο αναπτυξιακό νομοσχέδιο που φέρνει προς ψήφιση στη Βουλή η κυβέρνηση.

Παράλληλα, Μέσα Μαζικής Μεταφοράς «τραβούν χειρόφρενο», με αποτέλεσμα αρκετοί πολίτες να αντιμετωπίσουν προβλήματα στις μετακινήσεις τους.

Την ίδια στιγμή, προβλήματα θα υπάρξουν και στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες, καθώς δεμένα θα μείνουν τα πλοία στα λιμάνια.

Την αντίθεσή τους στο νομοσχέδιο που προωθεί η κυβέρνηση, εκφράζουν και οι εκπαιδευτικές ομοσπονδίες, οι οποίες καλούν νηπιαγωγούς, δασκάλους και καθηγητές να συμμετάσχουν στην 24ωρη απεργία που έχει κηρύξει η ΑΔΕΔΥ για τις 24 Σεπτεμβρίου.


Εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία προκήρυξε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία την Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2019, σε νοσοκομεία, ΕΚΑΒ, Κέντρα Υγείας και Πρόνοια, με αίτημα την απόσυρση του «αναπτυξιακού νομοσχεδίου» που περιορίζει εργασιακά και συνδικαλιστικά δικαιώματα.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.