Πρόσκληση Περιφερειάρχη για συμμετοχή στην αυριανή εκδήλωση για τη 200στη Επέτειο από την καταστροφή της Χίου

Πρόσκληση σε όλους τους Χιώτες να συμμετέχουν στην αυριανή εκδήλωση της Περιφέρειας για τη 200στη Επέτειο από την καταστροφή της Χίου που θα πραγματοποιηθεί στην ιστορική Μονή του Αγίου Μηνά απευθύνει ο Περιφερειάρχης Κώστας Μουτζούρης. Αναλυτικά η ανακοίνωση της Περιφέρειας αναφέρει:

“Από την Παρασκευή 6.5.2022 έως και την Κυριακή 8.5.2022 η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου φιλοξενεί στην Χίο ομάδα έγκριτων δημοσιογράφων από πολλά Αθηναϊκά  Μ.Μ.Ε. ,  που θα περιηγηθούν στο νησί  και θα προβάλουν  τις ομορφιές του . Στα πλαίσια του  προγράμματος  των επισκέψεων τους  το Σάββατο 7.5.2022 στις 11.00 π.μ. ,θα πραγματοποιηθεί  στην ιστορική  μονή του Αγίου Μηνά τιμητική εκδήλωση μνήμης για την 200στη Επέτειο από την καταστροφή της Χίου, παρουσία και με χαιρετισμό του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη κ.κ. Μάρκου και του Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνου  Μουτζούρη,   με ομιλητές  τον  ιστορικό Μιχάλη Βαρλά  και τον κριτικό τέχνης καθ. Μάνο Στεφανίδη. Ο Περιφερειάρχης Κωνσταντίνος Μουτζούρης  σας προσκαλεί   να παρευρεθείτε σε αυτή την εκδήλωση της μεγαλειώδους επετείου”

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.