Παρουσία Υπηρεσιακού Υπουργού Αγρ. Ανάπτυξης και Τροφίμων στο ΑΡΩΜΑ ΧΙΟΥ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ κατόπιν πρόσκλησης του Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου

Μετά από πρόσκληση από τον Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνο Μουτζούρη επισκέφθηκε στις 21.6.2023 την Έκθεση ΑΡΩΜΑ ΧΙΟΥ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ο Υπηρεσιακός Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Καθηγητής Γιώργος Τσακίρης. Τον υποδέχθηκε και τον ξενάγησε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Χίου Παντελής Λεγάτος.

 

Μετά την επίσκεψη ο κ. Υπουργός έκανε την παρακάτω δήλωση:

 

«Χαίρομαι που βρίσκομαι στην εκδήλωση ΆΡΩΜΑ ΧΙΟΥ μια δράση που βοηθά την εξωστρέφεια που είναι απαραίτητη για την γνωστοποίηση στο ευρύ κοινό της Αθήνας των ιδιαίτερων προϊόντων της Χίου.

 

Πιστεύω αυτή η δράση να γίνει θεσμός που θα εξασφαλίσει την μεγαλύτερη επισκεψιμότητα και στην έκθεση και στο νησί της Χίου.

 

Κύριε Πρόεδρε σας συγχαίρω για αυτήν την πρωτοβουλία σας και σας δηλώνω ότι έχετε την αμέριστη συμπαράσταση του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και για άλλες πρωτοβουλίες προς αυτήν την κατεύθυνση.»

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.