«Ο Σύριζα Χίου δεν διδάχθηκε τίποτα από την κάλπη της 21ης Μάη»

Τα βέλη του κατά του ΣΥΡΙΖΑ Χίου στρέφει το ΠΑΣΟΚ  ΚΙΝΑΛ Χίου με αφορμή τις δηλώσεις-τοποθετήσεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ Χίου. Στην ανακοίνωσή του αναφέρει :

“Χωρίς αμφιβολία απορία μονάχα προκάλεσαν οι χθεσινές τοποθετήσεις των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ Χίου που μέσα στην απελπισία τους για την πολιτική κατρακύλα που έχουν πάρει συμπαρέσυραν κι ένα αξιοπρεπές στέλεχος τους εξ Αθηνών, τον κύριο Ζαχαριάδη, να εκφραστεί βασιζόμενος στον ίδιο ανερμάτιστο, εσφαλμένο, χοντροκομμένο και από άλλες εποχές βγαλμένο πολιτικό λόγο κραυγάζοντας και εκλιπαρώντας τον δημοκρατικό κόσμο της Χίου να διορθώσει την ψήφο του…

Φαίνεται πως τίποτε δεν διδάχθηκαν από την πρόσφατη λαϊκή ετυμηγορία. Δεν έχουν κατανοήσει καν ποιος είναι ο πραγματικός τους αντίπαλος και κάνουν τα ίδια λάθη που έστειλαν ομαδικά πλήθος δημοκρατικών ψηφοφόρων στην κάλπη για την ΝΔ στις πρόσφατες εκλογές.

Συμπλέουν με την ΝΔ σε μια αν μη τι άλλο αστεία, επιπόλαιη και λαϊκίστικη δαιμονοποίηση της εκλογής του βουλευτή μας Σταύρου Μιχαηλίδη επισημαίνοντας ανύπαρκτους κινδύνους με μοναδικό στόχο την υφαρπαγή ψήφων. Φοβούνται λοιπόν και κόπτονται μη τυχόν και η Χίος εκλέξει δυο «δεξιούς» βουλευτές…

Ποιοι;;;

Αυτοί που συγκυβέρνησαν με την ακροδεξιά του Πάνου Καμμένου. Αυτοί που δεν ψήφισαν τον νόμο για τον αποκλεισμό του κόμματος Κασιδιάρη.

Αυτοί που σαν κυβέρνηση πέρασαν νόμους με την ψήφο των Χρυσαυγιτών.

Αυτοί που έγιναν χρυσοί χορηγοί του Μητσοτάκη με την αποτυχημένη και άγονη αντιπολιτευτική πολιτική που άσκησαν.

Αυτοί που συντρώγουν και συμπίνουν μαζί με τον Αντώναρο.

Δυστυχώς γι’ αυτούς οι Χιώτισσες και οι Χιώτες δημοκράτες δεν τρώνε κουτόχορτο. Και θα τους το αποδείξουν για άλλη μια φορά και πλέον εκκωφαντικά στις εκλογές της 25ης Ιούνη.”

 

 

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.