Σε ισχύ και πάλι το πρόγραμμα της HOPEGENESIS για τις εγκύους στα μικρά νησιά

 

Ο Δήμαρχος Οινουσσών κ. Γεώργιος Στ. Δανιήλ εκφράζει προς τον Πρόεδρο Dr. Στέφανο Χανδακά και τα μέλη της αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρείας HOPEGENESIS θερμές ευχαριστίες για την επαναλειτουργία του προγράμματος παροχής δωρεάν υπηρεσιών σε εγκύους κατοίκους των Οινουσσών και των άλλων μικρών ακριτικών νησιών.

Η Αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία HOPEgenesis δραστηριοποιείται από το 2015 στην ανατροπή του κλίματος της υπογεννητικότητας και της στήριξης της οικογένειας, προκειμένου να παρέχεται μεγαλύτερη ασφάλεια στις κυοφορούσες γυναίκες μονίμους κατοίκους απομακρυσμένων περιοχών.

Η HOPEgenesis έχει ήδη στηρίξει αρκετές γυναίκες από την Αιγνούσα καθ’ όλη την περίοδο της κύησης και του τοκετού και αποτελεί μια φωτεινή ελπίδα για την υπογεννητικότητα. Χρειάζεται την στήριξη, την ενίσχυση και την αρωγή της ελληνικής κοινωνίας και ευεργεσίας διότι το έργο της είναι θείο δώρο για τα νησιά μας και για τα νέα ζευγάρια, που αγωνίζονται σκληρά για να ριζώσουν στα παραμεθόρια νησιά μας.

Συγχαίρουμε θερμά τον Δρ. Στέφανο Χανδακά, τον ιδρυτή και ασφαλή πλοηγό αυτής της δράσης, την οποία τιμούμε και αναγνωρίζουμε ως εξαιρετικά σημαντική για την ανάπτυξη του τόπου μας.

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.