ΦΩΝΗ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ ΕΝ ΤΗ ΕΡΗΜΩ… Νο 2

 

1776-1831

 

Παρακολουθώ από καιρό την συμπεριφορά των τουρκικών κυβερνήσεων, την δράση, με λόγια και έργα, ενάντια στον ελληνικό λαό και τον Δυτικό πολιτισμό γενικότερα.

Βλέπω τους πολιτικούς μπάτσους, τους δημοσιογράφους μπάτσους και τους μισθοφόρους εθελοντές, να υπερασπίζονται με μανία τα τουρκικά συμφέροντα-απαιτήσεις, με έναν τρόπο εξόφθαλμα ανέντιμο, απάνθρωπο και παράλογο όπως θα έλεγε και ο Ιωάννης Καποδίστριας.

Ένας απλός παρατηρητής, ένα αθώο παιδί θα έλεγα, χωρίς οικονομικές, πολιτικές ή άλλες παρωπίδες, θα μπορούσε με ευκολία να εντοπίσει ότι εδώ κάτι δεν πάει καλά.

Είναι ολοφάνερο ότι την ιστορία την οποία μας διηγούνται οι τούρκοι και οι σύμμαχοί τους, προκειμένου να αναπτύξουν τα επιχειρήματά τους εναντίον μας, την ξεκινάνε σκόπιμα από τους λασπωμένους καταυλισμούς της Λέσβου, πχ, και όχι από την αρχή. Οι τούρκοι πολιτικοί και δημοσιογράφοι, γνωρίζουν ότι δεν πρέπει να λένε όλη την αλήθεια, έτσι ώστε το  Δίκαιο να μην είναι με το μέρος του θύματος αλλά με το μέρος αυτού που θέλει να εισβάλλει σε έναν ξένο τόπο, να τον λεηλατήσει και γενικώς να του αλλάξει τα φώτα… Αυτά θέλει να κάνει ο τούρκος και αυτά κάνει εδώ και πολλούς αιώνες.

Η εμπειρία αιώνων δεν πρέπει να περιφρονείται και δεν χρειάζεται να είναι κανείς Καποδίστριας για να φθάνει σ’ αυτό το συμπέρασμα και να συμβουλεύει τους άλλους Έλληνες και τους φιλέλληνες να μην είναι τόσο ανόητοι, εκτός και εάν δουλεύουν συνειδητά για τον εχθρό. Ο τούρκος που έχει ξεριζώσει τον Κούρδο από το σπίτι του στην Αμμόχωστο ή στο Αφρίν της Συρίας εξευτελίζοντας τον, τον μεταφυτεύει εδώ, επειδή έτσι του γουστάρει και απαιτεί από εμάς να ξεχάσουμε τη μισή αλήθεια για να είμαστε έτσι συνένοχοι σε ένα έγκλημα κατά της ανθρωπότητας. Διότι αυτό ακριβώς είμαστε σύμφωνα με αυτά που κάνουμε.

Δηλαδή ο τούρκος δεν εξευτελίζει μόνο τους πρόσφυγες που δημιουργεί ο ίδιος αλλά εξευτελίζει και εμάς τους ίδιους που το αφήνουμε να συμβαίνει, βοηθώντας τον στην μεταφύτευση  των ξεριζωμένων ανθρώπων και μάλιστα εθελοντικά…

Σύμφωνα με τον Όργουελ: αυτή η αντίφαση εκπορεύεται από την δειλία εκείνων που επιθυμούν να συντονίσουν το βήμα τους με εκείνο της πλειονότητας της αριστερής διανόησης (βλέπε Soros), εκείνης δηλαδή της διανόησης της οποίας ο «πατριωτισμός» ή η έλλειψή του, ευνοεί και αφορά περισσότερο την Τουρκία παρά την Ελλάδα.

Είναι ντροπή!

Κύριε Όργουελ και στην χώρα μου επίσης είναι οι φιλελεύθεροι που φοβούνται την ελευθερία και οι διανοούμενοι που σπιλώνουν την διανόηση… συμβαδίζοντας και συμφωνώντας με τον Χίτλερ, τον Στάλιν και κυρίως με τον Ερντογάν ότι τάχα δεν υπάρχουν σύνορα, No Borders… διευκολύνοντας έτσι τον κάθε κατακτητή με τον ξεριζωμό και την εισβολή σε ξένα σπίτια.

Κύριοι, η αλήθεια ολόκληρη είναι ότι οι καημένοι οι πρόσφυγες και οι μετανάστες έχουν το ανθρώπινο δικαίωμα να ζήσουν στα πάτρια τους εδάφη και στα σπίτια τους εν ειρήνη. Το χουβαρδαλίκι του να τους προσφέρεις εσύ άσυλο εκτός τόπου και χρόνου και ανθρώπινα δικαιώματα εδώ και όχι στο σπίτι τους το ίδιο, είναι τουλάχιστον υποκριτικό και κυρίως είναι πολύ ύποπτο. Τα παλαιολιθικά σας κόμματα λένε σκόπιμα την μισή αλήθεια για να προσαρμοστεί η πραγματικότητα σε εσάς και όχι εσείς στην πραγματικότητα. Έτσι έχετε επιβιώσει μέχρι σήμερα: με ψέματα και κυρίως με αυταπάτες.

Ξέρω! Θέλει θάρρος να πεις ότι ο Κούρδος έχει δικαίωμα να ζήσει σπίτι του στην Συρία και να το εννοείς εμπράκτως χωρίς δηλαδή να υπηρετείς με τις πράξεις σου κανένα Χίτλερ, κανένα Στάλιν και κανέναν Ερντογάν όπως είναι αυτό που κάνετε εσείς τώρα.

Το έχω πει εδώ και χρόνια: είναι το Όπλο της Μαζικής Μετανάστευσης το οποίο εξαπολύει ο Ερντογάν εναντίον μας. Σταματήστε να τον βοηθάτε με τα λόγια και τις πράξεις σας.

Το έχει πει ο Οζάλ αλλά και ο Καντάφι: «για την εισβολή, τον εξισλαμισμό και την κατάκτηση της Ευρώπης δεν χρειαζόμαστε όπλα. Μας αρκούν οι νόμοι των Δυτικών περί ανθρωπίνων δικαιωμάτων δηλαδή η δυτική ανοησία…» και η πνευματική μας δειλία θα πρόσθετα εγώ η οποία δεν μας επιτρέπει να αναπτύξουμε νέους νόμους και μηχανισμούς άμυνας, με αρετή και με τόλμη. Έτσι ο Ερντογάν κάνει πράξη, εδώ και τώρα, αυτό που είπαν οι Οζάλ και Καντάφι ξανακτίζοντας την οθωμανική αυτοκρατορία πάνω στα κεφάλια μας. Όχι μόνο δημιουργεί πρόσφυγες αλλά και συγκεντρώνει σκόπιμα όλους τους ριζοσπαστικοποιημένους ισλαμιστές και τους εξαπολύει εναντίον μας και μάλιστα με δικά μας έξοδα επειδή τα κόμματα της αριστεράς έχουν παραισθήσεις και βλέπουν παντού προλετάριους, δικαιώματα και πουθενά φορολογούμενους πολίτες. Για τζιχαντιστές ούτε λόγος να γίνεται. Η ειρωνεία δηλαδή είναι ότι τα δεκάδες τουρκικά προξενεία που δημιουργήθηκαν για αυτό τον σκοπό τα τελευταία χρόνια, στην Αφρική και αλλού, δίνουν βίζα εισόδου στην Τουρκία μόνο σε όσους πληρούν συγκεκριμένα κριτήρια. Πρέπει όλοι τους να έχουν στόχο την Ευρώπη και η σχέση τους με το «προλεταριάτο» και τα Ανθρώπινα Δικαιώματα να είναι τόση όση είναι και του Ερντογάν του ισλαμοφασίστα ο οποίος τους επιλέγει με μεγάλη προσοχή… Για την ακρίβεια η μόνη επαφή τους με τα ανθρώπινα δικαιώματα είναι την στιγμή που εισπράττουν τα χρήματα των Ελλήνων, και γενικώς των αόρατων Ευρωπαίων φορολογουμένων, όπως κάνει και ο Ερντογάν ο εκβιαστής ο νέος Χίτλερ αλλά και κάθε εκβιαστής ο οποίος θεωρεί τους φορολογούμενους πολίτες σκλάβους του.

Μας έχουν εξευτελίσει. Αυτό πρέπει να σταματήσει αμέσως. Πρέπει δηλαδή να κατανοήσουμε ότι είναι ανοησία να χρηματοδοτούμε εμείς οι ίδιοι, έναν πόλεμο, τον οποίο διεξάγει η Τουρκία και οι σύμμαχοί της μέσα και έξω από την Ελλάδα, ενάντια σε εμάς τους ίδιους. Δεν αρκεί να θαυμάζουμε, απλώς, τον Ιωάννη Καποδίστρια. Η ιστορία τον δικαιώνει συνεχώς! Εμείς συνεχώς τον δολοφονούμε αδικώντας τον.

Θανάσης Γεωργούλης

Χίος, 10 Φεβρουαρίου 2021

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.