Σε πλήρη ετοιμότητα η Πολιτική Προστασία του Δήμου Χίου ενόψει της κακοκαιρίας «Λέανδρος»

Σε πλήρη ετοιμότητα βρίσκεται η Πολιτική Προστασία του Δήμου Χίου ενόψει της κακοκαιρίας «Λέανδρος» που αναμένεται να φέρει έντονα φαινόμενα και χιονοπτώσεις τις επόμενες μέρες στο νησί μας.

Σε αυτό το πλαίσιο ο αρμόδιος Αντιδημάρχος Πολιτικής Προστασίας κ. Παναγιώτης  Μανδάλας συγκάλεσε σύσκεψη χωρικών αντιδημάρχων σήμερα το μεσημέρι (15/1) στην έδρα της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Χίου στα Θυμιανά προκειμένου να γίνει ο απαραίτητος συντονισμός για την αντιμετώπιση τυχόν προβλημάτων από την κακοκαιρία. Στη σύσκεψη παρευρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος Δ.Ε.Ομηρούπολης –Δ.Ε.Καρδαμύλων κ.Σιδερής Ντομάτας, ο Αντιδήμαρχος Δ.Ε Μαστιχοχωρίων κ. Ανδρέας Βεργίτσης και ο Αντιδήμαρχος Δ.Ε Αμανής κ.Κυριάκος Ζωάνος. Με τηλεδιάσκεψη συμμετείχαν οι αντιδήμαρχοι Δ.Ε.Χίου κ. Γεώργιος Μπελέγρης και ο αντιδήμαρχος Δ.Ε.Ιωνίας κ. Γεώργιος Κλιαμενάκης.

Επιπροσθέτως, έγιναν επαφές με όλες τις εμπλεκόμενες υπηρεσίες για τη διάθεση ανθρώπινου δυναμικού και μηχανολογικού εξοπλισμού (μηχανήματα έργου και οχήματα) ώστε να σπεύσουν ταχύτατα σε περίπτωση που χρειαστεί σε όλες τις δημοτικές ενότητες του νησιού. Τα μηχανήματα έργου κατανεμήθηκαν σε Βόρεια (Αμανή και Ομηρούπολη-Καρδάμυλα) , Νότια, Κεντρική Χίο.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.