Σ.Ε.Σ.ΝΟ.Χ.: «Υπονομεύεται ο εμβολιασμός των Υγειονομικών της Χίου»

Πριν  ακόμα στεγνώσει το μελάνι από τις χθεσινές καταγγελίες του ΔΣ του σωματείου για την ανεπάρκεια των εμβολίων στο νησί, ήρθε η επιβεβαίωση.  Για άλλη  μια φορά κυβέρνηση και διοίκηση μας έδειξαν πόσο «στηρίζουν» τα δημόσια νοσοκομεία και τους εργαζόμενους σε αυτά.

Το  φιάσκο κυβέρνησης και διοίκησης  Νοσοκομείου Χίου συνεχίζεται και σήμερα, με τον εμβολιασμό των διορισμένων μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Νοσοκομείου.

Σήμερα τελευταία μέρα εμβολιασμού για το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό των νοσοκομείων , -αφού από αύριο  ξεκινάει ο εμβολιασμός του γενικού πληθυσμού άνω των 85-, αντί να εμβολιαστούν ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ (Νοσοκομείο, ΕΚΑΒ- Κέντρα Υγείας κλπ), εμβολιάζονται τα διορισμένα μέλη της κυβέρνησης στο ΔΣ  , οι όποιοι δεν έχουν καμία φυσική Παρουσία στο νοσοκομείο.

Έτσι, ενώ τα μέλη του Δ.Σ χωρίς ντροπή ανεβάζουν και φωτογραφίες στο διαδίκτυο καμαρώνοντας για την αναξιοκρατία Κυβέρνησης και διοίκησης, το υγειονομικό  προσωπικό, σαν «δεύτερης» κατηγορίας άτομα, προτρέπονται να γραφτούν στην πλατφόρμα εμβολιασμού.

Το μόνο που έχουμε να πούμε είναι  «Αιδώς Αργείοι».

Απαιτούμε την άμεση  εμβολιαστική κάλυψη όλων των εργαζομένων στις δημόσιες μονάδες υγείας του νησιού,  σύμφωνα με τα αμιγώς επιστημονικά κριτήρια χωρίς να υπεισέρχονται άλλοι παράγοντες.

Από χειροκροτήματα και κροκοδείλια δάκρυα χορτάσαμε.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.