Στη Λήμνο ο Περιφερειάρχης

Τη Λήμνο επισκέφθηκε ο  Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης συνοδευόμενος από τον αρμόδιο για θέματα Υγείας Αντιπεριφερειάρχη  Παντελή Βρουλή, τον αρμόδιο για θέματα Αθλητισμού  Δημήτρη Κουρσουμπά, τον ειδικό σύμβουλο της Περιφέρειας  Άρη Ελευθερίου,  τον Γενικό Διευθυντή Διεύθυνσης Μεταφορών και Επικοινωνιών της Περιφέρειας Απόστολο Πατέστο και την Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Μεταφορών και Επικοινωνιών Π.Ε. Λέσβου Ελένη Αμπαζά.

Κατά την παραμονή του πραγματοποίησε συναντήσεις με υπηρεσιακούς παράγοντες της Περιφερειακής Ενότητας Λήμνου, με Φορείς αλλά και απλούς πολίτες .

Παρευρέθη σε ανοιχτή ημερίδα ενημέρωσης  αγροτών και κτηνοτρόφων της Λήμνου που πραγματοποιήθηκε στην Ατσική με θέμα την νέα ΚΑΠ 2023-2027 και απεύθυνε χαιρετισμό.

Υποδέχθηκε στο Επαρχείο Λήμνου τον νέο Ταξίαρχο Λήμνου κ. Κορρέ Ιωάννη τον οποίο και συνεχάρη για την ανάληψη των νέων του καθηκόντων, ευχόμενος καλή δύναμη και κάθε επιτυχία, ενώ παράλληλα εξέφρασε την αμέριστη υποστήριξη και αρωγή του σε κάθε υπηρεσιακή ανάγκη της Ταξιαρχίας.

Επισκέφθηκε το έργο της παράκαμψης του Θάνους και ενημερώθηκε για την εξέλιξη του έργου, το οποίο βαδίζει  προς ολοκλήρωση δηλώνοντας ότι μέχρι το τέλος του 2023 θα έχει παραδοθεί.

Προήδρευσε σύσκεψης με τους Αντιπεριφερειάρχη Μεταφορών κ. Κουρσουμπά, τον Γενικό Διευθυντή Διεύθυνσης Μεταφορών και Επικοινωνιών της Περιφέρειας Απόστολο Πατέστο, την Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Μεταφορών και Επικοινωνιών Π.Ε. Λέσβου Ελένη Αμπαζά, τον Έπαρχο Λήμνου και τον προϊστάμενο του Τμήματος  Μεταφορών και Επικοινωνιών της Π.Ε. Λήμνου Ελιά  Ιωάννη σχετικά με τις λύσεις στο θέμα που θα  προκύψει για την Λήμνο  με την λήξη της παράτασης εξαίρεσης του τεχνικού ελέγχου βαρέων οχημάτων στο τέλος του 2023, όπως επίσης και το θέμα της εξεύρεσης χώρου για την διενέργεια των εξετάσεων  δίκυκλων της Π.Ε. Λήμνου, ενώ συναντήθηκε και με εκπροσώπους του ΚΤΕΛ Λήμνου.

Επίσης επισκέφτηκε την γέφυρα του Αυλώνα συνοδευόμενος από  τον προϊστάμενο και τον αρμόδιο μηχανικό της Τεχνικής Υπηρεσίας της Π.Ε. για  αυτοψία σχετικά με την  επικινδυνότητα της γέφυρας,  η κατασκευή της οποίας  χρονολογείται  πάνω από έξι δεκαετίες και έδωσε εντολή άμεσα να προχωρήσει υπηρεσιακά  η τεχνική εκτίμηση της στατικότητας της γέφυρας από  ειδικούς και γίνουν περαιτέρω ενέργειες για ότι διαπιστωθεί.

Παράλληλα ο Αντιπεριφερειάρχης κ.  Βρουλής επισκέφθηκε το Νοσοκομείο Λήμνου και την Διοίκηση αλλά και εκπροσώπους των ιατρών του Νοσοκομείου ενώ ο Αντιπεριφερειάρχης  κ. Κουρσουμπάς είχε επαφές.

«Ήταν μια εποικοδομητική επίσκεψη κατά την διάρκεια της οποίας είχαμε την ευκαιρία μαζί με τους συνεργάτες μου να δούμε και να συζητήσουμε για τα  μικρά και μεγάλα ζητήματα που απασχολούν την κοινωνία της Λήμνου . Είμαστε σε διαρκή επικοινωνία με τον Έπαρχο κ. Βλάττα όσο και με τα στελέχη της Περιφέρεια στο νησί και  εργαζόμαστε για να δίνουμε λύσεις άμεσα και συντονισμένα προς όφελος των Λημνιών».

 

 

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.