Στις 7 Ιουλίου αποφασίζουμε για την ζωή μας

Χίος  4/7/2019

Χιώτισσες και Χιώτες ,Προοδευτικοί συμπολίτες της Χίου στις εκλογές της 7ης Ιουλίου αποφασίζουμε πρώτα από όλα για την ζωή μας, για το μέλλον του τόπου μας, για το μέλλον της νέας γενιάς ,για την αξιοπρέπεια μας.

Η Ψήφος των Εθνικών εκλογών δεν έχει σχέση με την χαλαρή ψήφο των Ευρωεκλογών που έδωσε σαφή μηνύματα τα οποία ελήφθησαν άμεσα από τον  Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ και αυτό αποτυπώνεται στο Κυβερνητικό πρόγραμμα της τετραετίας 2019-2023.

H ΝΔ που ετοιμάζεται για την ανακατάληψη της εξουσίας δεν   μας  είναι άγνωστη ,γνωρίζουμε το «πρόγραμμα της» και οφείλουμε να θυμόμαστε τι έκανε κατά την διακυβέρνηση της χώρας, σε ποια κατάσταση βρίσκονταν τα σχολεία, τα νοσοκομεία και πολύ περισσότερο όλοι εμείς οι μικρομεσαίοι.

Στην Χίο ,η ΝΔ που αυτοπροσδιορίζεται ως  συνώνυμο της ισχυρής ανάπτυξης και των επενδύσεων μας άφησε  πίσω από όλα και από όλους. Όλα αυτά όταν το χρήμα έρεε. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα την σημερινή κατάσταση που βιώνουμε στον τόπο μας και με όλα τα επακόλουθα στην μικρομεσαία επιχειρηματικότητα και τους ελεύθερους επαγγελματίες. Ό τόπος μας χρειάζεται δίκαιη και βιώσιμη ανάπτυξη που θα στηρίζεται στα  πολλά συγκριτικά πλεονεκτήματα του, με σεβασμό στο περιβάλλον και τον πολιτισμό. Αυτό θα βοηθήσει την μικρομεσαία επιχειρηματικότητα ,την δημιουργία θέσεων εργασίας και την υγιή ανάπτυξη της Χίου.  Αλλά βέβαια στην ΝΔ όταν μιλάνε για ισχυρή ανάπτυξη εννοούν ανάπτυξη για τους ισχυρούς.

Σε καμία περίπτωση δεν ευθύνεται ο ΣΥΡΙΖΑ για τα δεινά του τόπου και  για όλα όσα δεν έγιναν τα 40 χρόνια που η χώρα λεηλατήθηκε από μερικές «μεγάλες οικογένειες».

Ο ΣΥΡΙΖΑ μετά τις εκλογές του Σεπτεμβρίου του 2015-που σκόπιμα ξεχνούν κάποιοι-,υποσχέθηκε ότι θα βγάλει την χώρα από το μνημόνιο και το έκανε. Ο Αλέξης Τσίπρας μας είπε «όλοι μαζί να σφίξουμε τα δόντια για να βγούμε στο ξέφωτο».Αυτό έγινε.

Τώρα λοιπόν που επέρχεται η κανονικότητα στην χώρα μας, να μην επιτρέψουμε σε αυτούς που μας χρεοκόπησαν να μας ξαναβάλουν σε μνημόνιο, να δωρίσουν τους κόπους μας στους τραπεζίτες ,να κόψουν τις επικουρικές συντάξεις και να μην μας αφήσουν να πάμε μπροστά.

Τώρα ζητάμε την εντολή από τον Λαό για να εφαρμόσουμε το δικό μας πρόγραμμα.

ΣΤΙΣ 7 ΙΟΥΛΙΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.