Στο Ηράκλειο την Τετάρτη ειδικό κλιμάκιο του ΥΝΑΝΠ για τη διερεύνηση τυχόν ζημιών στον λιμένα από τους πρόσφατους σεισμούς

Με εντολή του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, κ. Γιάννη Πλακιωτάκη, ο Γενικός Γραμματέας Λιμένων, Λιμενικής Πολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδύσεων κ. Ευάγγελος Κυριαζόπουλος, θα μεταβεί το πρωί της Τετάρτης στο Ηράκλειο προκειμένου να προΐσταται της επιθεώρησης του Λιμένα για τυχόν ζημιές που μπορεί να προκλήθηκαν από τους πρόσφατους σεισμούς που έπληξαν τον νομό.

Μαζί με τον κ. Κυριαζόπουλο θα βρίσκεται ο Διευθυντής Λιμενικών και Κτιριακών Υποδομών του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Αντιπλοίαρχος Λ.Σ. Αντώνης Γλυνός.

Ήδη από χθες, Δευτέρα, ο Γενικός Γραμματέας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Μανώλης Κουτουλάκης ξεκίνησε κύκλο επαφών με τους αρμόδιους φορείς του Νομού Ηρακλείου προκειμένου να διερευνηθούν οι ανάγκες και να καθοριστεί η συνδρομή του ΥΝΑΝΠ σε δεύτερο χρόνο, στην αντιμετώπιση των συνεπειών της καταστροφής.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.