Στο πλευρό των κατοίκων της Χίου και των Ψαρών η Axion Hellas

Στο πλευρό των κατοίκων των Ψαρών, αλλά και της Βολισσού, στη βόρεια Χίο θα βρεθούν οι γιατροί και οι εθελοντές της Axion Hellas.

Στην τέταρτη αποστολή της οργάνωσης, που στηρίζει τις απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας, 40 γιατροί 22 διαφορετικών ειδικοτήτων, θα εξετάσουν ασθενείς, ενώ θα κάνουν και αιμοληψίες.

Mε την εξόρμηση ενός στολίσκου από φουσκωτά πλεούμενα, η εθελοντική οργάνωση Axion Hellas  θα βρεθεί από τις 19 μέχρι τις 23 Σεπτεμβρίου στη Βολισσό και τα Ψαρά για να προσφέρει υπηρεσίες υγείας, εκπαίδευσης και πολιτισμού.

Η Axion Hellas κινητοποιείται για να προσφέρει υπηρεσίες στην κοινωνία, ειδικά στις ευάλωτες ομάδες που ζουν σε απομακρυσμένες και δυσπρόσιτες περιοχές των ελληνικών νησιών και της ελληνικής ηπειρωτικής χώρας. Λόγω των δυσμενών οικονομικών συνθηκών και της απόστασης από τα μεγάλα αστικά κέντρα, οι περιοχές αυτές στερούνται εύκολης πρόσβασης σε βασικά αγαθά.

Όπως και πέρση έτσι και φέτος θα προσφέρει με μεγάλη επιτυχία τις απαραίτητες υπηρεσίες τις στην Βολισσό και τα ακριτικά Ψαρά.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.