Στο 7ο Διεθνές Συνέδριο για την Πολιτική Προστασία και τις Νέες Τεχνολογίες συμμετείχε ο Αντιπεριφερειάρχης Χίου Π. Μπουγδάνος

Στην έναρξη των εργασιών του 7ου Διεθνούς Συνεδρίου για την Πολιτική Προστασία και τις Νέες Τεχνολογίες (Safe Greece 2020) συμμετείχε ο Αντιπεριφερειάρχης Χίου Π. Μπουγδάνος εκπροσωπώντας την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου. Το συνέδριο πραγματοποιείται διαδικτυακά με την στήριξη της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου και θα ολοκληρωθεί Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2020.
Ο Αντιπεριφερειάρχης υπογράμμισε πως η πρόληψη και η ετοιμότητα σε συνεργασία με αρμόδιες υπηρεσίες, εθελοντές και φορείς είναι το κλειδί για την αντιμετώπιση των απειλών, με την συμβολή των νέων τεχνολογιών. Επιπλέον τόνισε ότι η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας εργάζεται ώστε να δημιουργηθεί ένα πλέγμα ασφάλειας για την προστασία της ανθρώπινης ζωής και της περιουσίας των πολιτών.
To Safe Greece 2020 on-line διοργανώνεται σε συνεργασία με το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και την ‘Ένωση Περιφερειών Ελλάδας, με την υποστήριξη της Περιφέρειας Κρήτης, υπό την Αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, της Γενικής Γραμματείας Υποδομών, του Οργανισμού Αντισεισμικού Σχεδιασμού και Προστασίας, της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας και του Δήμου Αθηναίων και με εμπλουτισμένη Επιστημονική Επιτροπή.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.