Συγχαρητήρια Ν. Νύκτα για την εκλογή της κ. Αντιγόνης Μαιστράλη στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξενοδόχων

«Σε μία περίοδο που ο τουρισμός και η οικονομία διέρχονται βαθιά κρίση είναι πολύ σημαντικό η Χίος να αποκτά τη δική της φωνή στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξενοδόχων. Η εκλογή  μιας νέας επιτυχημένης επαγγελματία του τουρισμού και αγαπητής φίλης, της κ. Αντιγόνης Μαιστράλη ως 9ο μέλος του νέου 12μελούς συμβουλίου που έχει τριετή θητεία, είναι  μεγάλη χαρά και τιμή για την Χίο  μας.

Η συμμετοχή  σε τέτοια συμβούλια είναι σημαντική και αναμένουμε αυτή η ευχάριστη εξέλιξη θα συμβάλλει τα μάλλα στην τουριστική πορεία  της Χίου αλλά και του Βορείου Αιγαίου γενικότερα.

Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου επικροτεί τις προσπάθειες όλων των επιχειρηματιών του Τουρισμού με όραμα, σχέδιο και διάθεση για συνεργασία και επιμένει στην τουριστική ανάπτυξη των νησιών μας. Ακόμη και αυτήν την δύσκολη περίοδο της πανδημίας, δε μένουμε στάσιμοι, ο τουριστικός σχεδιασμός προχωρά, νέα τοπία ξεφυτρώνουν στη “magna carta” του τουρισμού και διεκδικούμε επάξια τη θέση μας εκεί» δήλωσε συγχαίροντας την ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού, Μεταφορών και Επικοινωνιών κ. Νικόλαος Νύκτας.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.