Συγχαίρει ο Σύλλογος Ενοικιαζόμενων Δωματίων τον Π. Λεγάτο για την ανάπλαση του Τελωνείου

Τα συγχαρητήρια του αποστέλλει ο Σύλλογος Ενοικιαζόμενων Δωματίων στον Πρόεδρο του Διαδημοτικού Λιμενικού Ταμείου κ. Παντελή Λεγάτο για την πραγματοποίηση εργασιών που έγιναν για την ανάπλαση του εσωτερικού του τελωνείου:

“Μετά την χθεσινή συνέντευξη του κ. Λεγάτου αναφορικά με τις πραγματοποιηθείσες εργασίες στο εσωτερικό του κτιρίου του τελωνείου και στις 2 εξωτερικές όψεις ο Σύλλογος Ενοικιαζόμενων διαμερισμάτων-δωματίων και τουριστικών επιπλωμένων κατοικιών συγχαίρει τις προσπάθειες που έγιναν από μεριάς Διαδημοτικού Λιμενικού Ταμείου.

Από τα τέλη Οκτωβρίου, όπως γνωρίζει η χιακή κοινωνία, ο Σύλλογος μας άσκησε πίεση κυνηγώντας το θέμα μέσω παρεμβάσεων φτάνοντας στο σημείο να κάνει τον Νοέμβριο αιφνιδιαστική επίσκεψη στην Αθήνα στο γραφείο που έχει αναλάβει την διεκπεραίωση των αρχιτεκτονικών και Η/Μ μελετών των 2 κτιρίων.

Με την ανάληψη των καθηκόντων της νέας διοίκησης δείξαμε από την αρχή ότι θα παρακολουθούμε στενά εάν υπάρχει πρόοδος ή όχι. Οι πρωτοβουλίες μας είναι για το καλό του νησιού.

Αναμένουμε την ολοκλήρωση και των άλλων 2 εξωτερικών όψεων ώστε να παύσει να υφίσταται αυτή η άσχημη εικόνα του κτιρίου και ευχόμαστε το δυνατόν συντομότερο να ξεκινήσει το έργο αναδιαμόρφωσης του κτιρίου της πρώην Ιχθυόσκαλας και αργότερα και το υπόλοιπο έργο που έχει σχέση με το υφιστάμενο κτίριο”

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.