Συγχαρητήρια Παγχιακού Συλλόγου ΑμεΑ στο Δήμο Χίου και στήριξη της πρωτοβουλίας για την ενίσχυση του «ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ

Ο Παγχιακός Σύλλογος ΑμεΑ συγχαίρει το Δήμο Χίου για την πρωτοβουλία του να ενδυναμώσει το «Βοήθεια στο Σπίτι» και να παρέχει διευρυμένες υπηρεσίες στους δημότες, οι οποίοι πλήττονται ιδιαίτερα, από τις συνέπειες εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού και της αντιμετώπισης με τα μέτρα που έχει λάβει η πολιτεία. Υπάρχουν πολλοί συμπολίτες μας με αυξημένες ανάγκες για φροντίδα, συμβουλευτική και ψυχολογική υποστήριξη, νοσηλευτική αλλά και οικογενειακή βοήθεια, που σίγουρα θα βοηθηθούν από αυτήν την προσφορά του Δήμου, που θα καλύψει όλο το νησί από άκρη σε άκρη.

Ο Παγχιακός Σύλλογος ΑμεΑ, γνωρίζει ότι σε αυτές τις δύσκολες για όλους συνθήκες τα άτομα με αναπηρία και οι χρονίως πάσχοντες πλήττονται περισσότερο, αφού αφενός αντιμετωπίζουν μεγαλύτερες ανάγκες σε φάρμακα και αγαθά, ενώ από την άλλη ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες, που υποχρεούνται σε πλήρη εγκλεισμό, για να προστατευτούν.

Πέραν λοιπόν των συγχαρητηρίων και στο πλαίσιο της κοινωνικής του ευθύνης, ο Π.Σ.Α.μεΑ. θέλει να ενισχύσει έμπρακτα την πρωτοβουλία του Δήμου διαθέτοντας το προσωπικό του, στις υπηρεσίες του Δήμου, ώστε να ενισχύσει τη δράση του.

Η περίοδος που διανύουμε είναι ιδιαίτερα απαιτητική και μόνο με συνεργασία και αξιοποίηση όλης της διαθέσιμης ενέργειας μπορεί η κοινωνία να ανταπεξέλθει προς όφελος όλων.

Ας ευχηθούμε να τα καταφέρουμε και να βγούμε νικητές και πιο δυνατοί από αυτόν τον αγώνα!

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.