Συμμετοχή Π.Ο.ΑμεΑ. Β. Αιγαίου στο κάλεσμα του ΣΕΣΝΟΧ για την ΥΓΕΙΑ

 

Αγαπητοί συνάδελφοι

Με ανακοίνωση – κάλεσμα το ΣΕΣΝΟΧ  μας καλεί να συμμετάσχουμε στην, κινητοποίηση –διαμαρτυρίας σήμερα Παρασκευή 24/09/2021 και ώρα 12,00 στη κεντρική πύλη του Νοσοκομείου Χίου, με θέμα τις ελλείψεις του προσωπικού, ιατρικού, νοσηλευτικού κ.λπ. ειδικοτήτων.

Επειδή οι ελλείψεις αυτές αφορούν άμεσα τα άτομα με αναπηρία και τις οικογένειές μας, η Π.Ο.Α.με Α.Β.Α. και οι φορείς μέλη της συμμετέχει και στηρίζει τα αιτήματα του ΣΕΣΝΟΧ, προσθέτοντας και αυτά που διαχρονικά απασχολούν τα μέλη μας, όπως:

1.Προσλήψεις γιατρών ειδικοτήτων: νευρολόγου, παιδοψυχιάτρου,  ογκολόγου, οδοντιάτρου – ορθοδοντικού, δερματολόγου, ρευματολόγου, φυσιάτρου κλπ.

2.Προσλήψεις με μόνιμο νοσηλευτικό προσωπικό, πλήρους απασχόλησης

3.Σύσταση μονάδας ημερήσιας φροντίδας για τις χημειοθεραπείες, μεταγγίσεις αίματος, θεραπεία ατόμων με ΣΚΠ

4.Στελέχωση του ΚΕΦΙΑΠ με φυσίατρο πλήρους απασχόλησης, ψυχολόγο, λογοθεραπευτή, 2ο εργοθεραπευτή, οδηγό για μεταφορά ΑΜΕΑ για θεραπείες, απελευθέρωση των χώρων του ΚΕΦΙΑΠ από άλλες δομές που καταλαμβάνουν το μεγαλύτερο τμήμα και απόδοσή τους στο ΚΕΦΙΑΠ για σωστή ανάπτυξη και λειτουργία του, προς όφελος των εχόντων ανάγκη συμπολιτών μας

Εκκένωση του αύλειου χώρου του ΚΕΦΙΑΠ από τα σταθμευμένα αυτοκίνητα των εργαζομένων στις δομές που φιλοξενούνται και απόδοσή του στα παιδιά για διάλειμμα και των οχημάτων μεταφοράς μαθητών και των εξυπηρετούμενων Α. με Α.

5.Κτηριακή αναβάθμιση του νοσοκομείου για αξιοπρεπή νοσηλεία όλων των κατοίκων του νησιού

Για την υπεράσπιση των αιτημάτων μας σας καλούμε την Παρασκευή  και ώρα 12.00 στη κεντρική πύλη του  Νοσοκομείου  Χίου.

Η συμμετοχή του καθενός μας χωριστά και όλων μαζί αποτελεί μονόδρομο για την επίλυση των προβλημάτων, που μοιραία αφορούν και ενώνουν όλους τους κατοίκους του νησιού μας Άτομα με Αναπηρία και χωρίς Αναπηρία.

                   Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                         Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

            ΣΟΦΙΑ ΜΙΧΑΛΑ                                                  ΝΕΣΤΟΡΑΣ ΞΥΛΑΣ

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.