Ο Δήμαρχος Χίου κ. Σταμάτης Κάρμαντζης συναντήθηκε με τον αρχιτέκτονα κ. Ιωάννη Κίζη για το REX

Ο Δήμαρχος Χίου κ. Σταμάτης Κάρμαντζης συναντήθηκε με τον αρχιτέκτονα κ. Ιωάννη Κίζη, ο οποίος προΐσταται του μελετητικού γραφείου που έχει αναλάβει την παράδοση της πλήρους μελέτης για το REX. Η εν λόγω μελέτη θα ανταποκρίνεται σε όλες τις απαραίτητες εγκρίσεις από τα αρμόδια υπουργεία προκειμένου να προχωρήσουν ακάθεκτα οι διαδικασίες για την εύρυθμη πορεία του έργου αποκατάστασης του εμβληματικού αυτού κτηρίου για το νησί μας.

Στη συνάντηση που έγινε παρουσία του Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Γιάννη Ξενάκη και της Ειδικής Συνεργάτιδας του Δημάρχου κ. Άννας Μπενέτου συζητήθηκαν όλες οι λεπτομέρειες που αφορούν τη μελέτη η οποία αναμένεται το αργότερο μέχρι το τέλος του έτους, με τη δημοπράτηση να ακολουθεί στις αρχές της νέας χρονιάς.

Έτσι, έπειτα από πολλές περιπέτειες το πολύπαθο έργο θα πάρει και αυτό το δρόμο του για να παραδοθεί στο λαό της Χίου αποκατεστημένο και άρτιο, έχοντας ολοκληρωμένες τις εργασίες της στερέωσης του κτηρίου αλλά και της ανάδειξης και ένταξής του ως σύγχρονου κινηματοθεάτρου στην πολιτιστική ζωή του τόπου μας.

Ο Δήμαρχος και η Δημοτική Αρχή έχουν δεσμευτεί για το REX προκειμένου να γίνει πάλι ένα σημείο αναφοράς για τον τόπο μας και τους ανθρώπους μας.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.