Συμμετοχή της Περιφέρειας Β. Αιγαίου σε Τουριστικές Εκθέσεις Β’ εξαμήνου 2022.

Ακολουθεί επιστολή της Δ/νσης Τουρισμού αναφορικά με τη συμμετοχή της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου σε Τουριστικές Εκθέσεις Β΄Εξαμήνου 2022.

“Σας ενημερώνουμε ότι με την υπ’ αρ. 877/2022 απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής Π.Β.Α. εγκρίθηκε η συμμετοχή της Π.Β.Α. στη διεθνή έκθεση τουρισμού World Τravel Market στο Λονδίνο (7-9 Νοεμβρίου 2022) η οποία θα πραγματοποιηθεί εντός του περιπτέρου του ΕΟΤ και  στην συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής της 22-9-22 εγκρίθηκε η συμμετοχή της Π.Β.Α. στη διεθνή έκθεση τουρισμού Athens International Tourism & Culture Expo 2022 στο Ζάππειο Μέγαρο (3-5 Νοεμβρίου 2022).

Σας ενημερώνουμε επίσης, ότι στον προγραμματισμό μας για τις εκθέσεις Β΄ εξαμήνου περιλαμβάνεται η έκθεση Philoxenia στη Θεσσαλονίκη (18-20 Νοεμβρίου) η οποία αναμένεται να κατατεθεί προς έγκριση σε προσεχή συνεδρίαση Οικονομικής Επιτροπής.

Η συμμετοχή της ΠΒΑ στις ανωτέρω εκθέσεις κρίνεται σημαντική, καθώς αφενός η Μ. Βρετανία αποτελεί μια από τις κύριες τουριστικές αγορές για τα νησιά της ΠΒΑ και αφετέρου στις ανωτέρω εκθέσεις και ειδικότερα στις δύο εκθέσεις εσωτερικού, θα δοθεί η ευκαιρία στα στελέχη της ΠΒΑ να συμμετάσχουν σε προγραμματισμένες και μη συναντήσεις (B2B) με επαγγελματίες του τουρισμού. Συγκεκριμένα στην ΑΙΤΕ, έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα του διοργανωτή 150 Διεθνείς Buyers και Travel Agents που θα φιλοξενηθούν από 35 χώρες.

Για λόγους εύρυθμης λειτουργίας και αποτελεσματικότερης παρουσίας μας στις ανωτέρω εκθέσεις, κρίνεται απαραίτητο να ενημερωθεί εγγράφως η υπηρεσία μας (κα Αγγελική Πολυτάκη, Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Τουρισμού, e-mail:tourismos@pvaigaiou.gov.gr , τηλ.22513 54801-2) για την παρουσία επαγγελματιών ή εκπροσώπων φορέων στις παραπάνω εκθέσεις.

Επισημαίνεται ότι όσοι ενδιαφέρονται να παρευρεθούν προμηθεύονται κάρτες εισόδου με δική τους ευθύνη.”

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.